logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Šatní skříně a skříňky pro úschovu ALSANIT

Skříně by měly být dlouholetou investicí, a proto je musí charakterizovat náležitě dlouhá životnost, funkčnost, ale také elegance.

Reklama

Dveře šatních skříní mohou být zhotoveny z oceli, HPL panelů, nábytkových panelů nebo skla
Dveře šatních skříní mohou být zhotoveny z oceli, HPL panelů, nábytkových panelů nebo skla

Firma ALSANIT nabízí skřínky, které všechny tyto kritéria splňují. V průběhu výroby mohou být libovolně konfigurované a přizpůsobované potřebám zákazníkům, a fungují mezi jinými jako školní nebo sociální skřínky, skřínky pro fitness a pro úschovu, nebo skřínky BHP.

Sortiment nabídky doplňují skříně, jejíž kostry jsou vyrobeny z pozinkované oceli natřené práškovou barvou, v různém barevném provedení. Díky použití levných kovových koster s dlouhou životností tento systém tvoří kompromis mezi cenou, elegancí a dlouhou životností. Dovoluje také na plnou flexibilitu uspořádání prostorů šatny.

Dveře, které představují klíčový prvek skříně, mohou být zhotoveny z oceli, HPL panelů, nábytkových panelů nebo skla. Takto konstruované šatní skříně mohou být bez omezení používány na plovárnách, v kancelářích, objektech fitness, a také ve výrobních podnicích. V této verzi provedení existuje možnost použití lavice zasouvané pod konstrukci skříní, co je zejména užitečné v situaci, kdy zákazník disponuje omezeným prostorem.

Výhody použití:
  • kompromis mezi cenou, elegancí a dlouhou životností,
  • největší flexibilita.
Skříně zhotovené z desek:
KostraDveře
kovHPL 10 / 12 mm
kovDTDL 18 mm
kovSKLO 5 / 6 mm
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.