logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ochranný nátěr weber.dry PUR coat traffic

Ochranné nátěry, které jsou určeny na vodorovné betonové konstrukce, musí být přizpůsobeny vysokému chemickému i mechanickému zatížení.

weber.dry PUR COAT traffic se dodává v 5 základních odstínech, v kovových obalech 5 kg, 10 kg, 20 kg
weber.dry PUR COAT traffic se dodává v 5 základních odstínech, v kovových obalech 5 kg, 10 kg, 20 kg

Jedná se zejména o zatížení povětrnostní a o mechanické opotřebení chodci, cyklisty a provozem automobilů.

Z výše uvedeného je zřejmé, že pro takové opotřebení musí i nátěr splňovat velmi přísná kritéria, aby této zátěži dokázal dlouhodobě odolávat a plnit svou úlohu ochrany podkladní betonové konstrukce a současně roli estetickou – barevného pojednání a homogenitu natírané plochy.

Polyuretanový ochranný nátěr weber.dry PUR coat traffic je specificky určen právě pro takto namáhané konstrukce v externím prostředí. Coat traffic je jednosložkový trvanlivý PUR nátěr, odolný vůči mechanickému zatížení i drsným klimatickým podmínkám.

Používá se jako konečná vrstva k ochraně horizontálních betonových povrchů, vodotěsných stěrek a nátěrů, zejména v místech s vysokým mechanickým opotřebením. Vyzrává chemickou reakcí se vzdušnou (atmosférickou) vlhkostí.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.