logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Moderní, nízkoenergetické systémy vytápění

Firma TOMTON s.r.o. je mladá česká firma, která o sobě dává vědět nejen na českém trhu. Usiluje o to být lídrem v technických, designových a ekologických inovacích v Evropě, a to v oblasti otopných těles a jejich interakce s moderními, nízkoenergetickými systémy vytápění. Na trh uvádí otopná tělesa s vysokou přidanou hodnotou pro zákazníka – design, ekologie, inovace, výkon – to vše v sobě TOMTON radiátory obsahují.

Reklama

Současný trh radiátorů nabízí převážně tradiční litinové nebo hliníkové radiátory s velkým objemem ohřívané vody, avšak ve výměníku TOMTON kolují pouze necelé 4 dcl. Tento fakt znamená výraznou přednost a úspornost oproti tradičním otopným tělesům.

Další předností radiátorů jsou designové návrhy krytů otopných těles, za kterými stojí práce průmyslového designéra Jiřího Španihela z designového studia DESCENT s.r.o. Díky tomuto designu jsou radiátory TOMTON také moderním a příjemným doplňkem domácnosti.

Radiátory jsou vyráběny s důrazem na bezpečnost a jednoduchost ovládání pro koncového uživatele. Jsou také k dostání v mnoha barevných provedeních, což nabízí možnost volby designu, který nejvhodněji doplní každou domácnost. Právě za designové řešení radiátoru R4 firma letos získala prestižní ocenění Red Dot Award Winner 2017.

Produkty společnosti TOMTON také sklidily velký úspěch na prestižním veletrhu ISH ve Frankfurtu nad Mohanem a rovněž na Stavebním veletrhu v Brně či na veletrhu ForArch v Praze.

Nenechte si je ujít v roce 2018 na veletrzích Infotherma či Moderní vytápění, kde budou mít vlastní expozici.




 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.