logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Zútulněte si pokoj designovými radiátory

Neexistuje strohá a neútulná místnost, existuje jen místnost bez moderních radiátorů KORADO! Navždy se rozlučte s vaším starým a nudně bílým radiátorem… Jedinečná možnost výměny čelní desky, kterou pořídíte v různých barevných provedeních, s obrázkem či vlastním potiskem je opravdu neporovnatelná změna! Výsledkem bude netradiční otopné těleso, které bude skvělým dominantním a designovým doplňkem každého pokoje.


Není to jen zdroj tepla…

Co je vlastně deskový radiátor? Do teď to byl bílý, tuctový tepelný zdroj, který není možné, jakkoliv oživit a najdete jej v každé domácnosti. Od přečtení tohoto článku zjistíte, že to může být i originální otopné těleso, které skvěle oživí každý pokoj vašeho domu nebo bytu. Netradiční kryt v podobě samostatné čelní desky v provedení PLAN SET (zcela hladká) nebo LINE SET (s jemnými prolisy) – bez potisku, je nyní možné pořídit v pestrobarevném provedení. Červený, modrý, zelený… hodící se k sedací soupravě, obývací stěně či tapetám na zdi. Zapojte svoji fantazii, neboť nic z toho není problém! Na výběr máte více jak 200 barevných odstínů.

Designové radiátory boří dosavadní mýty

Barevné otopné těleso je krásné oživení interiéru, ale my vycházíme vstříc i těm největším detailistům! Potisk čelní desky radiátoru RADIK v provedení PLAN SET s motivem zaručeně patří k naprosté výrobní perličce společnosti KORADO, a.s. Dokonalé otopné těleso RADIK plní více funkcí najednou, a to jak doladění charakteru dané místnosti, tak zároveň její vytopení. Pusťte se rovnou do toho a navrhněte si svoji vlastní čelní desku, nápomocný vám bude náš designer čelní desky radiátoru RADIK.

Zde máme pár tipů:

Na otopném tělese v obývacím pokoji by se skvěle vyjímala společná rodinná fotografie z dovolené či neutrální minimalistická kresba přírody. Děti budou jistě nadšené, pokud by radiátor v jejich pokojíku zdobila vlastnoruční kresba, oblíbená pohádková postava nebo komiksový hrdina. A co by se hodilo třeba do kuchyně? To je jednoduché, natiskněte si na čelní desku otopného tělesa recept či motto! A to nejsme zdaleka u konce… Do ložnice horské panorama, do chodby květinový vzor, a tak bychom mohli pokračovat dál a dál… Inspirujte se v naší galerii.




Změna za pár minut i peněz

Snadná a rychlá montáž či demontáž čelní desky (do 10 minut), se provádí za pomocí speciální sady, která obsahuje magnety a zajišťovací háčky. Proto je osazení stávajícího radiátoru nesmírně jednoduché a není potřeba z něj mít obavu, případně vyhledávat odbornou asistenci.

Výrobce nabízí desku již od 762,-Kč bez DPH, proto je dostupná opravdu všem!

Více informací získáte také na www.korado.cz


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.