logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinka v průmyslu výroby dveří a zárubní – povrch PREMIUM

V říjnu roku 2017, na 45leté oslavě zahájení výroby, společnost ERKADO představila novou technologii dveřních křídel STILE a zárubní v povrchové úpravě PREMIUM.

Dveře Erkado

Jedná se o moderní a designové rámové dveře, vyrobené bezrámečkovou technologií s velice odolným povrchem za cenu již od 3 872 Kč.

Řeknete si, že odolný povrch není žádnou novinkou. Ano, souhlasím, ale náš povrch Premium se dokáže ohnout přes různá zakulacení a rohy. Díky tomu jsou naše dveře vyrobené bez viditelných spojů na hranách dveřních křídel a také zárubní. Tato technologie prodlužuje životnost dveří a je to důležité obzvlášť u dveří do koupelen, které jsou zatížené zvýšenou vlhkostí.

Povrch Premium dokážeme ohnout i přes zaoblenou výplň dveří bez prasknutí na zlomu. Důkazem jsou například dveře ARALIE, EVODIE a NOLINA, které díky tomu mají jedinečný design proti ostatním dveřím. Jsem přesvědčen, že když budete mít návštěvu, tak Vaši známí si dobře zapamatují Vaše dveře ERKADO díky jejich modernímu vzhledu.

Technologie výroby povrchu spočívá ve smíchání pryskyřicí a lepidla. Jedná se o německý produkt, který Vám garantuje vysokou kvalitu a nádherný vzhled.

Dovolujeme si obrátit Vaši pozornost na vzhled povrchu Premium. Základním cílem při výrobě je dosažení vzhledu podobného přírodní dýze tak, aby na pohled dveře působily jako z přírodního materiálu. Pravě povrch Premium ve Vás probudí ten dojem, jelikož ve své struktuře má otištěnou podobu dřeva.

V nabídce máme také bílý Premium, který má hladký povrch a je vhodný do jakéhokoliv interiéru, bez nutnosti ladění kresby dřeva.

Jedná o jednu z nejmodernějších světových technologií ve výrobě dveří.

Navštivte naše obchody a budete příjemně překvapeni cenou a kvalitou.

Vaše výroba ERKADO


ERKADO CZ s.r.o.
logo ERKADO CZ s.r.o.

V naší nabídce najdete především dveře výrobce Erkado, který nabízí široký sortiment výrobků: interiérové dveře, posuvné dveře, celoskleněné dveře, masivní dřevěné dveře, vstupní dveře, zárubně, kování na dveře, doplňky aj. Hlavní specializací ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.