logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Luxusní, minimalistické a designově promyšlené ESPACIO vám zajistí pocit neopakovatelného luxusu přímo na vaší terase

Nová bioklimatická hliníková pergola ESPACIO od české společnosti CLIMAX v sobě snoubí luxus a funkčnost. Je ideální pro všechny náročné zákazníky vyžadující to nejlepší.

Reklama

Nová bioklimatická hliníková pergola ESPACIO
Nová bioklimatická hliníková pergola ESPACIO

Bezchybně pracuje za jakéhokoli počasí a v každém ročním období. V oblastech s mírným podnebím, kde nejsou sněhové pokrývky příliš velké, je možné pergolu využívat prakticky celoročně. Montuje se na terasy rodinných domů, atria, verandy či zahrádky restaurací.

Špička mezi pergolami

Hlavní předností ESPACIA je moderní a nadčasový design, chytré využití přírodní energie a konstrukčních materiálů k docílení maximálního komfortu. Výhodou ESPACIA je i ochrana před nepříznivým počasím, přirozená ventilace a propracovaný systém odvodu dešťové vody schovaný do nosné nohy pergoly.

Slunce, vítr, déšť a ani sníh nás nezaskočí

Střechu tvoří hliníkové lamely, které je možné naklápět až po úhel 140 stupňů a tím regulovat pronikající sluneční paprsky a teplotu pod pergolou. Lamely se ovládají dálkovým ovladačem, nebo pomocí chytrého telefonu či tabletu přes inteligentní systém řízení domácnosti.

Škála barevných možností

Pergoly ESPACIO lakuje CLIMAX těmi nejkvalitnějšími barvami a zákazník má na výběr ze stovek barevných odstínů, různých povrchů a stupňů lesku.

Pergola pro náročné

Maximální rozměr pergoly ESPACIO je 7 x 4,5 metrů. Spojením jednotlivých pergol je možné docílit i několikanásobně větší plochy zastřešení. Způsob montáže a kotvení ESPACIA se vždy řeší podle konkrétních možností místa stavby. Bioklimatickou pergolu je možné instalovat jako samostatně stojící, nebo ji částečně ukotvit do stěny domu.

Luxusní využití času s rodinou po celý rok

Každou pergolu ESPACIO je možné vybavit i nadstandardními prvky. Například pro zastínění z boku skvěle poslouží screenové rolety, které jsou vedeny v zabudovaných integrovaných vodicích lištách. Komfortní systém ESPACIO lze také dovybavit reproduktory, vytápěním nebo dešťovým senzorem.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.