logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

LLENTAB již více než 20 let staví ocelové haly v ČR

LLENTAB dosahuje stabilní kvality a příznivých cen díky vlastní projekci, automatickým výrobním linkám na ocelové konstrukce i opláštění a díky zkušeným montážním týmům. Na vývoji systému hal LLENTAB pracuje od roku 1972.

S využitím systému LLENTAB bylo již v ČR dokončeno více než 1 000 projektů, a tak na základě získaných zkušeností společnost trvale pracuje na zlepšování technických řešení.

Soustavné rozvíjení kapacit jej řadí mezi čelní projektanty, výrobce a dodavatele průmyslových ocelových staveb v Evropě.

Výhodou systému ocelových hal LLENTAB je jeho flexibilita dokonce i po dokončení haly. Konstrukce haly může být stavěna v několika oddělených etapách a být tak přizpůsobena aktuálním podmínkám a potřebám. Např. hala s neizolovaným opláštěním může být později izolována, nebo může být dodatečně rozšířena o další plochu přistavěním dalších modulů, popřípadě může být dodatečně rozdělena dle potřeby.

Haly LLENTAB je zároveň možné i demontovat a opět smontovat na jiném místě s minimálními dodatečnými náklady na znovu postavení.

Všechny profily vyrábí LLENTAB z vysokopevnostní oceli. Profily v síle materiálu 1,5 až 7 mm vyrábí ze svitků pozinkované oceli. Profily síly materiálu do 2 mm jsou chráněny vrstvou zinku Z275 (275 g zinku/m²). Od 2,5 mm je standardní zinkování Z450 (450 g zinku/m²). Základní tvary profilů LLENTAB jsou: Z – profily (pro vaznice a paždíky), C – profily (pro sloupy, příhrady, části rámů), Ω (pro horní a spodní pásnici příhra- dové konstrukce). Ve všech profilech jsou při výrobě vyraženy montážní otvory, čímž se zásadně šetří čas v průběhu samotné montáže.

Jednoduchou a rychlou montáž hal LLENTAB umožňuje použití jednotného spojovacího materiálu – pozinkovaných šroubů M12 × 35.

Od svého založení společnost LLENTAB již zrealizovala více než 10 000 ocelových montovaných hal ve Švédsku, Norsku, Dánsku, Polsku, Německu, Ukrajině, České republice a na Slovensku.

více informací na www.ocelovehaly.cz










LLENTAB, spol. s r.o.
logo LLENTAB, spol. s r.o.

Postavili jsme již více než 1 000 hal v ČR. Za naší úspěšností stojí dobré ceny, spolehlivost a rychlé dodání haly. Toho dosahujeme díky vlastní projekci, automatizovaným výrobním linkám a vlastním zkušeným montážním týmům.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.