logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Efektivní sledování klimatu

s novým monitorovacím systémem záznamníků testo 160

Monitorovací systém testo 160 je určen pro sledování teploty, vlhkosti, intenzity osvětlení, UV záření a koncentrace CO2. Systém automaticky monitoruje okolní podmínky v laboratořích, v kancelářích, nebo ve výrobních či veřejných prostorách.

Výhody systému

  • Kompletní a automatizované sledování teploty, vlhkosti, intenzity osvětlení, UV záření a koncentrace CO2
  • Přenos naměřených hodnot přes WLAN do úložiště Cloud
  • Možnost vyvolání naměřených hodnot pomocí aplikace testo Saveris 2 App přes počítač / tablet / chytrý telefon a internetový prohlížeč.
  • Vyslání alarmů pomocí SMS nebo e-mailu
  • Nenápadný design a malé konstrukční rozměry
  • Individuálně přizpůsobitelný kryt pouzdra pro optimální adaptaci k monitorovaným prostorám.
  • Externí sondy připojitelné k záznamníkům jsou ideální pro monitorování malých vitrín, nebo prostor, do nichž není možné umístit samotný záznamník.






S monitorovacím systémem WiFi záznamníků testo 160 máte pod kontrolou okolní podmínky

  • nenápadně, komplexně a kdekoliv.


Všechny systémem naměřené hodnoty jsou pomocí WLAN přenášeny do online úložiště (Testo-Cloud). Data je možné kdykoliv vyvolat pomocí aplikace testo Saveris 2 App přes počítač, tablet nebo chytrý telefon s přístupem na internet.


Při narušení hraničních hodnot následuje okamžité vyslání alarmu SMS zprávou nebo e-mailem. Alarmové hranice jsou individuálně nastavitelné. Pro intenzitu osvětlení je možné také vyslat alarm tehdy, když množství světla nahromaděné během dne, týdne nebo měsíce překročí hraniční hodnotu.


Volitelný kryt Deco-Cover je dostupný pro všechny verze záznamníků a je možné jej podle požadavků lakovat, pomalovat nebo polepit. Díky tomu záznamníky splynou s pozadím a neodpoutávají tak pozornost.

Testo 160 Cloud je centrální obslužný prvek monitorovacího systému testo 160. Zde můžete svůj rádiový záznamník dat konfigurovat, nastavovat alarmy pro hraniční hodnoty, a vyhodnocovat naměřená data. Abyste měli k testo 160 Cloud přístup, musíte se nejprve zaregistrovat na www.museum.saveris.net. Podle požadovaného rozsahu funkcí máte při používání na výběr mezi bezplatným balíčkem Basic a obsáhlejším balíčkem Advanced. V obou balíčcích máte přístup k rozhraní API, abyste mohli exportovat měřená data do svých systémů.



testo 160 TH
testo 160 TH
testo 160 IAQ
testo 160 IAQ
testo 160 THL
testo 160 THL
testo 160 THE
testo 160 THE
testo 160 E
testo 160 E






VÍCE INFORMACÍ


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.