logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Předstěnové instalační prvky WC Nicoll INEO

Předstěnové instalační prvky WC Nicoll INEO jsou nosné konstrukce pro montáž závěsných klozetů. Součástí nosné konstrukce je integrovaná splachovací nádržka, která je po instalaci prvku umístěna ve stěně, instalační příčce nebo předstěně.

Montážní prvky zaručují bezpečnou a přesnou fixaci kotevních prvků závěsné sanitární keramiky a spolehlivé připojení rozvodu vody a odpadu. Po provedení finálních stavebních úprav je následná kompletace zařizovacích předmětů a ovládacích prvků snadná a při dodržení montážních zásad bez jakýchkoli problémů.

V nabídce jsou WC instalační prvky pro dvě různé technologie zabudování do stavební konstrukce. První technologie používá klasický mokrý proces pro zazdění. Instalační prvek je přímo konstruován pro připevnění na nosnou zeď nebo do niky v nosné stěně. Po upevnění konstrukce na stěnu a připojení rozvodu vody a odpadního potrubí se celý systém obezdí a povrch se upraví pro finální keramický obklad. Druhá technologie je založena na zabudování do stavebních konstrukcí bez mokrého stavebního procesu (sádrokartonové konstrukce).

Instalační prvek WC Nicoll INEO pro lehké stavební konstrukce tvoří samonosný ocelový rám šířky 450 mm a výšky 1120 mm. Stavitelné výsuvné patky mají variabilní výškové nastavení prvku v rozsahu do 200 mm. Praktickým detailem jsou patní destičky, které zajišťují snadné a přesné usazení prvku do konstrukčního profilu. Stejně praktická je také upínací objímka s možností nastavení čtyř poloh pro osazení odpadního kolena.

Instalační prvek NICOLL INEO pro zazdění
Instalační prvek NICOLL INEO pro zazdění
Instalační prvek NICOLL INEO pro lehké stavební konstrukce
Instalační prvek NICOLL INEO pro lehké stavební konstrukce

Srdcem WC instalačních prvků Nicoll INEO je integrovaná splachovací nádržka pro malé ovládací desky a ovládáním zepředu. Kapacita nádržky o objemu vody 7,5 litrů umožňuje ekologické splachování dvojího množství vody. Velké množství vody může být nastaveno na 7,5 až 4,5 litrů a malé množství vody na 4,0 až 2,0 litry. Tovární nastavení množství vody pro splachování je vždy na 6,0 / 3,0 litry. O úsporné splachování se stará vypouštěcí armatura s jedno kabelovým ovládáním, která je kompatibilní se všemi nabízenými modely ovládacích desek. Všechny modely ovládacích tlačítek jsou k dispozici v barevném provedení bílá alpská, matný a lesklý chrom.

Ovládací tlačítka

Model 201
Model 201
Model 202
Model 202
Model 203
Model 203

VÝHODY

  • Řešení pro zazdění i lehké stavební konstrukce
  • Splachovací nádržka s izolací proti rosení o objemu jen 7,5 l
  • Princip splachování dvojího množství vody
  • Ekonomické nastavení množství vody - velké spláchnutí 7,5 – 4,5 l, malé spláchnutí 4,0 – 2,0
  • Možnost individuálního nastavení výšky závěsného klozetu
  • Univerzální pro závěsné klozety s roztečí kotevních šroubů 180 a 230 mm
  • Únosnost WC instalačních prvků až 400 kg
  • Velmi tichý a spolehlivý provoz
  • Úspora místa, pohodlný úklid a snadná údržba
  • Moderní design ovládacích tlačítek – 3 typy a 3 různá barevná provedení

Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.