logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Léto bez trápení s vedrem? Daikin ví, jak na to

Máme tu opět horké dny a s nimi spojenou celou řadu nepříjemností. Znáte to jistě všichni – vzduch v kanceláři nebo v bytě není k dýchání, oblečení se na vás lepí, nechce se vám nic dělat, protože se při každém pohybu potíte a nejraději byste celý den strávili až po krk ponoření do chladivé vody. To ale většinou není možné, proto vám Daikin nabízí jiné, mnohem reálnější řešení.


Možná jste už přemýšleli o pořízení klimatizace. Možná vás také odradila spousta „zaručených“ informací o tom, jak jsou klimatizace pro zdraví nebezpečné, způsobují v masovém měřítku alergie a mnohem „zdravější“ je přehřívání organismu a nepohodlí během vlny tropických veder.

Skutečnost je ale jiná. Moderní, nová a správně udržovaná klimatizace není pro naše zdraví škodlivá. Alergii může způsobit pouze stará, neošetřovaná klimatizace, zejména v prašném průmyslovém prostředí a to jen u jedinců, kteří mají ke vzniku alergie genetické předpoklady. Pokud si pořídíte do bytu či kanceláře naši klimatizaci, můžete být, pokud jde o případná „zdravotní rizika“ zcela klidní.

Daikin nabízí širokou škálu moderních, stylových vnitřních jednotek pro každou místnost. Jde o komfortní a energeticky účinné řešení pro váš obývací pokoj, ložnici i kancelář.

Mezi největší výhody klimatizačních zařízení Daikin patří individuální řízení, kdy lze každou jednotku ovládat samostatně a nastavit si tak v každé místnosti teplotu, jakou požadujete. Další výhodou je samozřejmě úspora nákladů i energie. Díky pokročilé technologii řízení invertorem poskytují klimatizace Daikin nejvyšší možnou účinnost a zároveň nižší provozní náklady.

Chcete-li o klimatizačních jednotkách Daikin vědět ještě více a před rozhodnutím o jejich pořízení se seznámit s celou šíří naší nabídky a možnostech jednotlivých typů, objednejte se přes webové stránky do našeho showroomu. Zde si můžete prohlédnout všechny typy našich klimatizačních jednotek, zeptat se na vše, co vás zajímá a vybrat si to pravé řešení pro váš byt, dům nebo kancelář

Těšíme se na vaši návštěvu přímo na naší prodejně nebo na internetových stránkách.


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.