logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové sálavé panely Fenix zahřejí rychle a efektivně

Neprochladněte ve vlastním domově. Vytopte kancelář i domov díky novým sálavým panelům, které nyní můžete instalovat i na stěnu.

Nové sálavé panely Fenix zahřejí rychle a efektivně

Nové sálavé panely Fenix zajistí dostatek tepla za pár vteřin. Technologie pracuje na principu infračerveného záření a panel tedy neohřívá vzduch, ale předměty v místnosti, tedy jak nábytek, tak i lidské tělo. Vychutnejte si hřejivý pocit s kvalitními sálavými panely Fenix, které nyní můžete instalovat i na zeď. Topné panely Fenix díky univerzálním možnostem použití oceníte v koupelně i kanceláři.

Čelní stěna panelu je opatřena unikátní povrchovou úpravou Thermocrystal. Tato krystalická povrchová úprava výrazně zvětšuje sálavou plochu a vyznačuje se nejvyšší účinností při emisi záření tepelné energie. Panel je vybaven tepelnou pojistkou, proto je vhodný k vodorovné instalaci na strop i ve svislé poloze na stěnu.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.