logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Weber je nejlepší výrobce stavebnin za rok 2016

Weber, výrobce špičkových stavebních materálů, obdržel ocenění NEJLEPŠÍ výrobce stavebnin roku za rok 2016.




Tato soutěž probíhá se ve dvou kategoriích: firmy s počtem do 250 pracovníků a firmy s počtem nad 250 pracovníků. A právě v této kategorii se Weber stal vítězem.

Odborná porota soutěže Nejlepší výrobce stavebnin roku posuzovala přihlášené závody a provozy průmyslu výroby stavebních hmot zejména podle následujících kritérií:

ekonomická úspěšnost, silná pozice na trhu, energetická náročnost výroby, dosahovaná kvalita, zlepšování životního prostředí a řešení odpadového hospodářství, zavádění systémů řízení jakosti výroby, investiční činnost do výrobního zařízení v posledních třech letech, dosažená produktivita a zaměstnanost.

Složení poroty:

Ing. Pavel Malinský, MPO ČR (předseda); Ing. Michael Smola, SPS v ČR; Ing. Alexander Trinner, TZÚS Praha, s. p., pobočka Plzeň; Ing. Lukáš Peřka, VÚMAT Praha; Ing. Petra Lupíšková, ÚRS Praha.

Vyhlašovateli soutěže jsou Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR, ÚRS Praha a SPS v ČR.

Ocenění si převzali, dne 5. 10. 2017 v rámci oslav dnů Stavitelství a architektury v Betlémské kapli v Praze 1, zástupci divize Weber.

Weber si získaného ocenění velmi váží a děkuje organizátorům, vypisovatelům a porotě soutěže.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.