logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jubilejní 20. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA

Veletrh STŘECHY PRAHA, který je dlouhodobě nejvýznamnější přehlídkou výrobků, materiálů a technologií z oblasti staveb a renovací střech ve střední Evropě, oslaví 20 let svého trvání.

Veletrhu se každoročně účastní naprostá většina českých firem z oboru a prostřednictvím českých zastoupení i světová špička. Jubilejní 20. ročník se bude konat 8. - 10. 2. 2018 v PVA EXPO PRAHA Letňany, společně s veletrhy SOLAR PRAHA, ŘEMESLO PRAHA a PURPO PRAHA.

UPLYNULÝ ROČNÍK S REKORDNÍ NÁVŠTĚVNOSTÍ Soubor veletrhů Střechy Praha, Solar Praha, Řemeslo Praha a pilotní projekt Purpo Praha 2017 přilákal rekordních více než 21 000 návštěvníků. Na celkové hrubé výstavní ploše 12 600 m2 se prezentovalo přes 160 výrobců a dodavatelů střešních materiálů a oken, nosných konstrukcí, izolací, nářadí a strojů, fasádních systémů, včetně solárních systémů. Nově se představily firmy poskytující služby v oblasti údržby a čištění střech a fasád.

JUBILEJNÍ BONUSY PRO VYSTAVOVATELE U příležitosti 20. ročníku veletrhu Střechy Praha jsou pro vystavovatele připraveny speciální jubilejní bonusy jako poděkování za dlouholetou podporu veletrhu. Tyto bonusy mohou využít i vystavovatelé souběžných akcí Solar-Řemeslo-Purpo Praha. Přihláškové materiály včetně jubilejních bonusů jsou k dispozici na www.strechy-praha.cz.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.