logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Letní akce Ruukki

Do konce září probíhá slevová akce společnosti První Chodská na nákup střešní krytiny Ruukki. Za každých 100 m2 krytiny RUUKKI získá zákazník poukaz na pohonné hmoty v síti čerpacích stanic Benzina.

Reklama

Kupte střešní krytinu Ruukki a získejte poukázky na PHM
Kupte střešní krytinu Ruukki a získejte poukázky na PHM

Pro velký projekt, jakým je bezesporu rekonstrukce staré střechy, se není lehké rozhodnout. Střecha chrání náš domov a pustit se do její rekonstrukce rozhodně není jako vyměnit starý klobouk za nový. V čem se obě situace podobají, je výsledek. S kvalitní střechou dostane celý dům, ať už novostavba nebo rekonstrukce, svěží vzhled a vy příjemný pocit jistoty.

Severské střešní krytiny Ruukki vynikají moderním vzhledem a tím, že po mnoho desetiletí o tento vzhled nepřichází. Pod designem, který posune každou stavbu o několik úrovní výš, se skrývají skvělé vlastnosti, díky kterým se budete moci soustředit třeba jen na to, jak využít darované pohonné hmoty.

Nejbližším pomocníkem střechy je okap a i na ten tato akce myslí. Pro každého, kdo k alespoň 100 m2 střešní krytiny zakoupí okapový systém Ruukki, je připraven další poukaz na pohonné hmoty ve výši 250 Kč.

Do akce se můžete zapojit od 15. července 2107 do 30. září 2107.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.