logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Satjam – zákaznické informace „Jaro 2017“

Z důvodu celosvětových změn cen vstupních surovin upravuje společnost Satjam od 3. 4. 2017 všechny ceny a vydává novou akční nabídku.

Satjam lehká střešní krytina
Satjam lehká střešní krytina

  • Pro velký zájem jsme cenově zatraktivnili výrobky z produktového materiálu PUREXtm (viz akční nabídka) a navíc rozšiřujeme barevnou škálu u tohoto materiálu o barvu RR750 cihlová.

  • Nově nabízíme akční zvýhodněné ŽLABY ZDARMA (platí v objemu 12bm žlabu NIAGARA 150), zvýhodnění lze uplatnit u každé objednávky krytiny v minimálním odběru 100 m2 krytiny Roof a Grande s povrchovou úpravou polyestersat PE25, pro uplatnění akčního zvýhodnění ŽLABY ZDARMA je bezpodmínečně nutné, aby byl požadavek uveden v objednávce – po fakturaci zakázky bez uvedení tohoto požadavku nelze dodatečně poskytnout toto akční zvýhodnění.

  • Nerezové šrouby SDT-INOX odebrané ke krytinám Roof, Grande a Trend z materiálu Alumat a Alumat Stucco, stále nabízíme s akčním zvýhodněním ve formě slevy 1.000 Kč za každé zakoupené balení.

  • U krytiny Taurus Premium rozšiřujeme sortiment o povrchovou úpravu satmat hrubozrnný PMH, u maloformátových krytin Arad a Taurus vyřazujeme z nabídky povrchovou úpravou PUREXtm.

Pro podporu našeho nejprogresivnějšího segmentu krytin jsme vytvořili nový web věnovaný výhradně výrobkům z hliníku http://alumat.satjam.cz/


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.