logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

GSM ovladač a hlásič GD-04K ohlídá nejen vaši chatu

Jak mít přehled o tom, co se děje u vás na chatě, i když tam právě nejste? A jak zařídit, abyste třeba na vánoční svátky nebo na silvestrovské oslavy nepřijeli do chladných místností? Stačí si pořídit GSM ovladač a hlásič GD-04K od Jablotronu, který se o vše postará.

Reklama

Univerzální GSM ovladač a hlásič GD-04K, který je inovací úspěšného produktu GD-04, umožňuje ovládat a sledovat stav nejrůznějších spotřebičů na dálku. Funguje tak jako spolehlivý soused. Připraví chatu nebo chalupu na váš příjezd a ještě na vše dohlédne.


Z domova si tak ještě před vaším příjezdem zatopíte a ohřejete si třeba vodu v bojleru. Horkou vanu si proto můžete dopřát klidně hned poté, co zaparkujete a vybalíte si věci.

Jeho ovládání je přitom opravdu jednoduché. Pokud chcete např. na dálku zapnout topení, stačí vám k tomu jediný stisk tlačítka v aplikaci MyJABLOTRON nebo jedna SMS zpráva ve tvaru “zatop”. GSM ovladač a hlásič přijme pokyn, který jste mu vzdáleně vydali, a obratem zapne topení.

To ale není jeho jediná výhoda. Ovladač a hlásič vás zároveň upozorní na mobil hned, když se u vás na chatě něco děje, ať už jde o hrozící nebezpečí v podobě požáru, úniku plynu nebo havárie vody.

Ovladač a hlásič totiž přijímá informace z detektorů, které váš rekreační objekt nepřetržitě monitorují, a ihned přeposílá zprávu na předem určená telefonní čísla. O problému se tak dozvíte okamžitě pomocí notifikace z aplikace MyJABLOTRON, SMS zprávou, nebo prozvoněním. Hrozící nebezpečí, např. možný požár od porušené elektroinstalace, vás tak nezaskočí nepřipravené, protože máte díky ovladači a hlásiči čas zavolat hasiče a můžete tak jednoduše předejít případným škodám.

Další informace o výrobku najdete na www.jablotron.com.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.