logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vyberte si správnou pracovní plošinu. ROTHLEHNER nabízí stroje pro stavby i sklady

Abyste vybrali správnou pracovní plošinu, je dobré se poradit se specialisty a zorientovat se v nabídce všech typů. Firma ROTHLEHNER pokrývá celou škálu služeb.

Reklama

Nabízí odborné poradenství podložené pětadvaceti lety v oboru, přináší širokou nabídku nových i použitých strojů, půjčovnu a servis s nástavbami na míru. Vyberte si nebo se poraďte, který typ plošiny je vhodný pro váš účel.

Ve výběru pracovních plošin ROTHLEHNER montovaných na podvozcích nákladních aut dominuje firma GSR. V posledním desetiletí minulého století začala expandovat na evropské trhy, kam nyní dodává většinu své produkce.

Nástavby GSR vyjdou vstříc vašim potřebám. Zahrnují ocelové teleskopy, klouby a výložníky s JIB rameny, které společnost montuje na podvozky dodávkových, skříňových, ale i klasických nákladních automobilů různých značek od Fordu, Nissanu, Fiatu, přes Iveco, Peugeot, Mercedes Benz, až po ISUZU či na terénní podvozky s náhonem 4×4. Tyto autoplošiny umožňují práci ve výškách od 12 do 36 metrů za těch nejlepších pracovních podmínek a jednoduché údržby.

Nůžkové plošiny

Nůžkové plošiny můžete využít elektrické nebo s dieselovým motorem. Elektrická varianta disponuje nešpinícími pneumatikami a snadnou manipulací. Projedou dveřmi, jsou proto vhodné pro práci v interiéru. Robustnější a výkonnější dieselové plošiny zvládnou práci v terénu a za náročných podmínek. Nůžkové stroje od ROTHLEHNER vám umožní pracovat až ve výšce 27 metrů.

Kloubové plošiny

V případě, že se potřebujete pracovat se stranovým dosahem, přichází v úvahu kloubové plošiny s šikovnými manévrovacími schopnostmi, s jejichž ramenem dosáhnete do pracovní výšky až 41 metrů.

Sloupové plošiny

Poměrně univerzálním pomocníkem jsou sloupové plošiny. Jejich využití je praktické především ve vnitřních prostorách, např. ve skladech. Samohybné plošiny řady Star jsou dlouhodobým bestsellerem ROTHLEHNER, k dispozici jsou i sloupové plošiny s ruční manipulací, které jsou lehké a mají kompaktní rozměry. Jejich ovládání je intuitivní a snadno se přepravují.

Pásové plošiny

Nůžkové a teleskopické plošiny jsou za pomocí pásů schopné pracovat v extrémních venkovních podmínkách. Zároveň si zachovávají kompaktní rozměry a vejdou se tak i do dveří o šířce 1 m. Tyto stroje rozšiřují možnosti nasazení nůžkových plošin díky systému automatického nivelování do pracovní polohy a jejich manipulace se provádí jednoduše z pracovního koše.

Seznamte se s celým portfoliem plošin a služeb, které nabízí firma ROTHLEHNER na svém webu, a nechte si poradit od znalců svého oboru, kteří pomohli s podnikáním mnoha půjčovnám tím, že se rozhodli nebýt jejich konkurenty, nýbrž partnery, kteří dodali již přes 3 400 plošin a podílí se tak na utváření norem, a kteří do Česka přivedli know-how bezpečné práce ve výškách.

Vyberte si správnou pracovní plošinu. ROTHLEHNER nabízí stroje pro stavby i sklady

Nástavby ROTHLEHNER
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.