logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Wienerberger a Tondach se zúčastní Stavebních veletrhů Brno 2017

Společnosti Wienerberger a Tondach se stejně jako v minulých letech představí odborné i široké veřejnosti na Stavební veletrhy Brno 2017 ve dnech 26. – 29. 4. 2017.

Wienerberger a Tondach se ve dnech 26. – 29. 4. 2017 zúčastní Stavebních veletrhů Brno
Wienerberger a Tondach se ve dnech 26. – 29. 4. 2017 zúčastní Stavebních veletrhů Brno

Výstavní expozice Wienerberger a Tondach bude situována v pavilonu P, číslo stánku 74. Kromě novinek a změn v produktovém portfoliu se budou moci návštěvníci expozice seznámit s trendy a konceptem domu s keramickou obálkou.

Cihlový systém Porotherm představí významnou inovaci letošního roku, kterou je výrazné zlepšení tepelněizolačních parametrů cihel v produktových řadách Porotherm T Profi a Porotherm EKO+ Profi až o 15 %. Mezi nové produkty se do Portfolia Porotherm v letošním roce zařadil cihelný blok Porotherm 38 Profi Dryfix určený pro omítané jednovrstvé obvodové zdivo tloušťky 380 mm bez potřeby dodatečného zateplení. Dalším novým produktem je cihlový blok Porotherm 25 SK.

„Na letošních Stavebních veletrzích Brno 2017 bychom rádi zaujali naše návštěvníky zejména moderními a designovými střešními taškami Tondach, jako tašky Stodo 12 a Figaro 11 provedené v úpravě Amadeus černá glazura“, popisuje Robert Krestýn, obchodní ředitel společnosti Tondach Česká republika s. r. o. Mimo to si budou moci návštěvníci prohlédnout i jiná barevná provedení a modely z široké škály modelů střešních tašek Tondach.

Expozice Wienerberger a Tondach v pavilonu P, číslo stánku 74, bude přístupná vždy od 10:00 do 18:00 hodin, v sobotu do 17:00 hodin.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.