logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

UNECOL - lepidla nové generace

UNECOL - Popřední evropský výrobce lepidel pro průmysl, instalatéry a domácnosti. Lepidlo NEW AGE - lepidlo spojování PVC a HT. Lepidlo vhodné zejména na spojování potrubí a tvarovek z tvrzeného PVC.

Reklama

UNECOL - Popřední evropský výrobce lepidel pro průmysl, instalatéry a domácnosti. Společnost byla založena v roce 1970 ve španělské Valencii, její začátky jsou spojovány s výrobou lepidel pro obuvnický průmysl. Postupně se sortiment rozšiřoval i do dalších odvětví, UNECOL začal vyrábět i produkty pro spotřebitelské trhy. Výrobky UNECOL mají najprestížnejšíce evropské certifikáty, například CSTB, BSI, KOMO, KIWA, atd.

Mezi Top Produkty pro instalatéry patří lepidlo New Age na spojování PVC a HT.

Lepidlo vhodné zejména na spojování potrubí a tvarovek z tvrzeného PVC v tlakových systémech. Středně rychlé počáteční vytvrzování, což umožňuje menší korektury během instalace a usnadňuje lepení velkých průměrů. Vysoký obsah pryskyřice zabezpečuje dobrou kapacitu vyplňování mezer. Gelová konzistence a vynikající tekutost. Díky svému složení působí jako skutečné chemické PVC lepidlo. Snadno se nanáší, nekape ani nestéká dovnitř trubek. Lepené spoje mají pevnost a vlastnosti stárnutí srovnatelné s tvrzeným PVC. Výhradním partnerem UNECOL pro Českou a Slovenskou republiku je společnost Marox spol. s.r.o.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.