logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zdarma na For Interior? S G SERVISem ano!

Zajímáte se o stavebnictví? Plánujete stavbu rodinného domu? Zajímají vás akce a slevy na stavební materiál? Sledujete žhavé novinky v oboru stavebních technologií?

Pokud jste odpověděli alespoň na jednu otázku ano, registrace na stránkách největšího prodejce projektů na českém trhu je pro vás skoro povinností.

Registrovaným uživatelům tyto informace chodí přednostně a jako milý bonus jsou uživatelům zasílány například volné vstupenky na největší veletrhy se stavební tématikou zcela zdarma.

Registrace je rychlá a jednoduchá a můžete ji provést ZDE.

Tentokrát má G SERVIS volňásky na veletrh For Interior i pro naše čtenáře. Jedná se o největší podzimní veletrh nábytku, interiérů a vytových doplňků a uskuteční se od 29. září do 2. října na výstavišti PVA Expo Praha v Letňanech. Více informací o veletrhu a link pro stažení volné vstupenky naleznete ZDE.


G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů
logo G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů

Jsme tu pro vás již 25 let a za tu dobu jsme naprojektovali přes 40 000 rodinných domů. Nabízíme více než 500 projektových řešení bungalovů, patrových domů, dřevostaveb a pasivních domů. Každý z projektů upravíme tak, aby splňoval vaše požadavky, nebo ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.