logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Výkonná řešení Fronius pro ukládání solární energie

Fronius Solar Energy uvede v roce 2018 na trh další výkonná řešení pro ukládání solární energie. Patří k nim například nový balíček Fronius Energy Package, který se skládá ze střídače, modulu Fronius Checkbox a úložiště energie od společnosti LG a představuje ideální řešení pro vlastníky systémů, kteří kladou důraz na cenu a kvalitu.

Společnost Fronius se také neustále angažuje v propojování sektorů: Zprovoznění pilotního systému, ve kterém se má ze sluneční energie vyrábět zelený vodík, je plánováno na druhé čtvrtletí roku 2018.

K uskutečnění vize 24 hodin slunce, tedy budoucnosti, ve které bude světová spotřeba energie pokryta výhradně z obnovitelných zdrojů, musejí být provozovatelé systémů schopni solární proud efektivně ukládat a flexibilně využívat. Společnost Fronius k tomu nabízí řešení střižená na míru, která se dokonale přizpůsobí potřebám zákazníků. „Tím dáváme uživatelům na výběr ještě více možností a poskytujeme jim systémy, které přesně splňují jejich požadavky,“ vysvětluje Martin Hackl, vedoucí obchodní jednotky Solar Energy společnosti Fronius International GmbH.

Vhodnou vstupní branou do světa řešení Fronius je například regulátor spotřeby Fronius Ohmpilot pro přípravu teplé vody. Toto inteligentní řešení energetického managementu využívá přebytečného elektrického proudu pro aktivaci a organizaci spotřebičů, jako jsou topné tyče, vodní čerpadla nebo infračervené topení.

Nový balíček Fronius Energy Package s baterií LG bude dostupná v Evropě na jaře 2018
Nový balíček Fronius Energy Package s baterií LG bude dostupná v Evropě na jaře 2018
Fronius Energy Package nabízí vysoký stupeň modularity
Fronius Energy Package nabízí vysoký stupeň modularity


FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.