logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pojištění bytových domů s CENTRA a.s.

Společnost CENTRA a.s. pro klienty divize správy nemovitostí připravila novinku v podobě exkluzivního produktu pro pojištění bytového domu.

Reklama

Proč zrovna pojištění bytového domu od společnosti CENTRA a.s.
Proč zrovna pojištění bytového domu od společnosti CENTRA a.s.

V rámci partnerského programu společnosti CENTRA a.s. získají společenství vlastníků a bytová družstva pojištění majetku a odpovědnosti za zvýhodněnou cenu, včetně pojištění odpovědnosti statutárních orgánů výboru.

Exkluzivní produkt na pojištění bytového domu za výhodnou cenu pro společenství vlastníků a bytová družstva vytvořili zástupci CENTRA a.s. ve spolupráci se společností PLATINUM Consulting.

Na počátku spolupráce existovaly dva hlavní důvody, pro které vznikl tento nový projekt. Za prvé – na pojištění bytových domů jsou kladeny stále větší nároky ze stran klientů, a proto byl vytvořen pro zákazníky společnosti CENTRA ve spolupráci s renomovanými pojišťovnami unikátní produkt s nadstandardním rozsahem krytí za výhodných podmínek. Dlouholetá zkušenost společnosti PLATINUM Consulting s pojištěním bytových domů a likvidací pojistných událostí byla základem pro vytvoření exkluzivního produktu, který nabízí v základním rozsahu mimo jiné např. pojištění odpovědnosti statutárních orgánu výboru, strojní či elektronická rizika, zatečení a mnoho dalších nestandardních rizik. Za druhé – společnost CENTRA z pozice správného hospodáře svěřeného nemovitého majetku klientů, neustále hledá efektivní procesy nejenom vlastního výkonu správní činnosti s orientací na zvýšení kvality služeb, ale také ochrany majetku klientů. Kvalitní pojištění zahrnující nadstandardní rozsah krytí pojistných událostí v sobě zahrnuje jak zvýšení bezpečnosti hodnoty majetku, tak klidnější spánek pro všechny klienty. Podrobné informace o nabídce naleznete na stránkách společnosti CENTRA a.s.

Kromě zmíněného pojištění jsou konzultanti z PLATINUM Consulting připraveni nabídnout exkluzivní podmínky pro soukromé pojištění jednotlivých vlastníků bytových jednotek, jako je např. pojištění domácnosti, pojištění vozidel, cestovní pojištění a jiné produkty.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.