logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fiskars přináší troje nové nůžky s extra dlouhou násadou

Je tu podzim a s ním i čas prostřihávání stromů. A právě v tomto čase společnost Fiskars představila troje nové nůžky s extra dlouhou násadou, které vám prostřihávání mohou výrazně usnadnit.

Reklama

Zahradní univerzální nůžky Fiskars PGX
Zahradní univerzální nůžky Fiskars PGX

Fiskars představil především nové zahradní univerzální nůžky PGX, které stříhají větve do Ø32 mm. Vyrábí se ve dvou variantách. Nůžky zahradní univerzální teleskopické UPX86 mají extra dlouhou rukojeť a pohodlně s nimi dosáhnete až do výšky 6 m. Druhou variantou jsou nůžky zahradní univerzální UPX82 s kratší rukojetí s dosahem 3,5 m. K oběma variantám nůžek je řada náhradních dílů a nůžky na konci rukojeti je možné vyměnit za pilku či česáček na ovoce. V neposlední řadě Fiskars těmto svým dvěma novým přírůstkům skutečně věří a nabízí na ně záruku celých 25 let.

Třetí zcela novou vychytávkou jsou Nůžky Light s extra lehkou násadou určené především ženám, ale nejen jim. Váha jejich hliníkové násady je pouhých 0,9 Kg. Dalšími základními vlastnostmi nůžek jsou pak střih větví až do Ø12 mm, odolný neklouzavý povrch násady v místě uchopení a především praktické a jednoduché ovládání jednou rukou. Kromě zástřihu stromů, pak můžete nůžky pohodlně použít například pro zastřihování růží. Díky prodloužené násadě se vyhnete riziku poškrábání rukou od trnů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.