logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Praha poprvé hostí prestižní zámkařský veletrh ELF 2017

Hlavním partnerem veletrhu ELF 2017 se stala společnost ASSA ABLOY, která v ČR vlastní a vyrábí i tradiční českou značku FAB. Veletrh se uskuteční od 19. do 21. května 2017 v pražském hotelu Diplomat.

Reklama

Praha bude poprvé v historii hostit prestižní evropský veletrh výrobců zabezpečovacích zařízení ELF 2017. Platinovým sponzorem se stal leader v oboru – společnost ASSA ABLOY, která v Čechách vlastní a vyrábí i tradiční českou značku FAB. Veletrh, jehož se zúčastní na 35 vystavovatelů, se uskuteční od 19. do 21. května v pražském hotelu Diplomat.

„Jedná se o naprosto výjimečnou akci mezinárodního formátu, navíc poprvé pořádanou u nás, proto je logické, že ASSA ABLOY, coby vlastník ´českého zámkařského rodinného stříbra´ – značky FAB, ji podpoří i finančně,“ říká Martin Šedivý, ředitel ASSA ABLOY Czech & Slovakia.

eletrh výrobců zabezpečovacích zařízení ELF 2017 assa abloy
Jak správně zabezpečit domácnost?

Na veletrhu představíme unikátní řešení nejenom pro zabezpečení domácností, ale také vysoce sofistikované systémy kontroly vstupu určené například pro kancelářské budovy, zdravotnická zařízení, hotely nebo výrobní podniky. „Pozornost si určitě zaslouží zámek FAB ENTR, technologická novinka, jež umožňuje otevřít dveře i pouhým otiskem prstu, dále elektronické systémy FAB CLIQ a SMARTAir či moderní klíčové kabinety TRAKA 21.“

Na veletrhu se budou prezentovat i další značky světových i lokálních výrobců: Dormakaba, Abus, Keyli¬ne, EVVA, Tokoz ad. Veletrh ELF 2017 pořádá Cech mechanických zámkových systémů ČR a vstup na něj je zdarma.

Více informací na www.elf2017.com

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.