logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chcete vyzkoušet čistič bot? Jde to i zdarma!

Uvažovali jste o pořízení čističe bot do své firmy, ale stále váháte? Společnost ČISTIČ BOT.CZ s.r.o. vám rozhodování usnadní. Nabízí totiž týdenní bezplatný test přístroje Polifix 2 značky HEUTE.

Reklama

Nehledejte v tom žádné ALE, testování je zcela nezávazné. Společnost přiveze čistič bot až k vám, instaluje ho a vy máte celý týden na to, abyste přístroj ve vaší firmě testovali. Pokud se rozhodnete, že čistič bot není nic pro vás, společnost si ho po týdnu zase odveze. Nic neplatíte.

Týden je dostatečná doba na to, abyste poznali veškeré výhody čističe bot: zaměstnanci i klienti začnou s chutí pečovat o svou obuv, ubyde nečistot zanesených do budovy z venku, což sekundárně sníží výdaje za úklid a vy dozajista stoupnete v očích svých klientů či zákazníků.

Čistič bot není nutné kupovat. Společnost ČISTIČ BOT.CZ s.r.o. nabízí pronájmy přístrojů za velice výhodné podmínky, a to včetně pravidelného servisu, takže se nemusíte o nic starat. Možná jen o to, zda už mají ve vaší firmě opravdu všichni perfektně vyčištěné boty.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.