logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Pořiďte si bezpečnostní dveře i na poslední chvíli, montáž zabere jeden jediný den


Montáž bezpečnostních vchodových dveří není jednoduchá záležitost. I proto je důležité vybrat si firmu, které se svěříte do rukou. Výběr nepodceňujte a zvolte odborníky, kteří už jsou nějakou dobu na trhu a mají za sebou mnoho výměn dveří. Pracovníci jsou dostatečně proškolení z dodržování technologických postupů montáže a použitých materiálů. Díky tomu budou vaše dveře opravdu protipožární, bezpečnostní i protihlukové. Firma vám zajistí vše od sestavení návrhu až po kompletní montáž, na vás bude jen vybrat barvu dveří.

Při montáži bezpečnostních dveří si odpočinete

I když se zdá toto tvrzení neuvěřitelné, opravdu platí. Vaším jediným úkolem bude v den výměny zkontrolovat, zda materiál a barva dveří odpovídá tomu, co jste si objednali. Pak už se o vše postarají montážníci. Na vás tedy je rozhodnutí, jestli si budete číst nebo zvolíte jinou činnost. Zatímco budete relaxovat, zakryjí montážníci nábytek a podlahu, vymění dveře i zárubně, uklidí po sobě a odpad odvezou. Výměna v paneláku potrvá okolo 6 hodin, v cihlovém domě o nějakou hodinku navíc. Nakonec jen podepíšete předávací protokol a je hotovo.

Podívejte se na video, na kterém zjistíte, jak celý proces probíhá:

Dveře vás budou dlouhé roky chránit nejen proti zlodějům

Bezpečnostní, protihlukové a protipožární dveře vám zajistí opravdový pocit bezpečí. Mají navíc výborné tepelně-izolační vlastnosti a tak díky nim i ušetříte. Jejich pořízení rozhodně neodkládejte, zavolejte nebo napište firmě HT Dveře a zjistěte vše, co vás zajímá. Jejich odborníci vám poradí a doporučí ty nejvhodnější dveře pro váš byt či dům.





HT dveře - Bezpečnostní dveře
logo HT dveře - Bezpečnostní dveře

Specializujeme se na prodej, montáž a servis bezpečnostních dveří do bytů, rodinných domů a komerčních prostor. Za kvalitu produktů mluví pozitivní zkušenosti a recenze stovek domácností a firem z celé České republiky. Můžete se přijít podívat na kompletní ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.