logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

CAG opět nechybělo na veletrhu FOR ARCH

Největší tuzemský stavební veletrh je za námi a nutno říci, že byl úspěšný, zajímavý a v mnoha ohledech jedinečný. Už tradičně se konal v druhé polovině září v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech, a pokud jste stánek CAG nenavštívili, přinášíme vám reportáž alespoň touto cestou.

CAG je český výrobce interiérových dveří a zárubní, vestavěných skříní a nábytku na míru. Na trhu funguje již od roku 1998 a každý rok se snaží svým zákazníkům přinášet inovace, které je osloví nejen kvalitou a designem, ale také svou funkčností. A kde jinde novinky představit než na veletrhu, na nějž každoročně zavítají desetitisíce návštěvníků.

Stánek CAG měl letos nový kabát a dopřál návštěvníkům přehlednější prezentaci výrobků. Z vystavených vzorových dveří v krásných nových dekorech návštěvníci nejvíce ocenili pinii šedou na modelu dveří Alumi Horizon a také eben africký, který byl vyvzorovaný na bezpečnostních vstupních dveřích Alumi Vertik.

Kromě nových dekorů výrobce prezentoval rovněž dvě inovace týkající se zárubní. První je kompletní systém hliníkové zárubně pro posuvné dveře s garnýží a dorazovou nohou, který vypadá velmi elegantně a lze jej umístit téměř do jakéhokoli interiéru, a druhá je skrytá zárubeň pro otočné dveře od spolupracujícího dodavatele, společnosti Eclisse. Jde o unikátní řešení otočných dveří a zárubně, které díky naprosté integraci dveří do stěny vytváří jedinečný dojem neviditelných dveří. I otočné dveře tedy mohou být bezobložkové.

A v neposlední řadě je třeba zmínit skříň a policový systém Kubika, jež CAG na veletrhu prezentovalo. Jde nejen o designově, ale i funkčně zajímavé řešení úložného prostoru. Systém totiž umožňuje libovolné posouvání příček mezi jednotlivými policemi a díky tomu nabízí opravdu velkou variabilitu.

Pokud jste letos veletrh FOR ARCH nenavštívili a novinky výrobce CAG vás zaujaly, podrobnosti najdete na stránkách dverecag.cz, kde jsou k dispozici všechny další informace a kontakty.

Stánek CAG na veletrhu FOR ARCH 2017
Stánek CAG na veletrhu FOR ARCH 2017
Stánek CAG na veletrhu FOR ARCH 2017

Stánek CAG na veletrhu FOR ARCH 2017
Stánek CAG na veletrhu FOR ARCH 2017
Stánek CAG na veletrhu FOR ARCH 2017
Stánek CAG na veletrhu FOR ARCH 2017

Stánek CAG na veletrhu FOR ARCH 2017

CAG s.r.o.
logo CAG s.r.o.

CAG - přední český výrobce dveří. Společnost vyrábí protipožární a bezpečnostní dveře a zárubně, protipožární prosklené stěny a celou škálu dalších dveří a skříní pro vybavení kancelářských a průmyslových budov a domácností.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.