logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Fermacell na veletrhu Dřevostavby 2018: v centru pozornosti budou novinky a hlavní výhody fermacellu v dřevostavbách

Na veletrhu Dřevostavby 2018 se Fermacell na výstavišti v Praze-Holešovicích představí v plné síle. Najdete nás ve dnech 1. - 4 . února na tradičním místě v pravém křídle, přímo u vstupu z hlavní haly na stánku č. PK9. Cílem letošní prezentace je návštěvníkům veletrhu představit novinky v nabídce a připomenout výhody sádrovláknitých a cementovláknitých systémů fermacell v dřevostavbách.

Premiéru budou mít na veletrhu nové obkladové panely fermacell Design, stabilní a vysoce únosné desky s finální povrchovou úpravou (barevné provrchové úpravy, dřevěné dekory, potisky a další) pro obklady konstrukcí.

Na veletrhu Dřevostavby bude poprvé představena i nová aplikace Fermacell Store Finder, která výrazně usnadňuje hledání prodejny, která má požadované výrobky fermacell skladem. Díky této novince si zákazník zboží vybere a poptá a poté v preferované prodejně zaplatí a odebere.

Lákadlem bude i rozšířený "revoluční" Požární a akustický katalog konstrukcí fermacell, který představuje ucelený podklad odzkoušených a certifikovaných parametrů systémů fermacell. Projektant, architekt, požární preventista, stavební fyzik, realizační firma, student, investor a další v něm na jednom místě najde všechny technické parametry k požární odolnosti, akustickým a statickým vlastnostem, skladbám a řešením.

Požární a akustický katalog leden 2018
Požární a akustický katalog leden 2018

Fermacell má navíc pro prvních 100 zájemců připravené vstupenky na veletrh zdarma – stačí se jen včas zaregistrovat na webu fermacell.cz.

Mimořádné materiálové a technologické vlastnosti sádrovláknitých, cementovláknitých desek fermacell a podlahových prvků fermacell jsou pro hospodárné a kvalitní dřevostavby ideálním řešením. A expozice Fermacell ukáže, že to platí pro všechny hlavní kategorie účastníků veletrhu Dřevostavby 2018 – pro investory, zpracovatele dřevostaveb i pro projektanty a architekty.

Od čtvrtka 1. do neděle 4. února bude výstaviště otevřeno od 10.00 do 18.00 hod., v poslední den veletrhu v neděli se areál uzavře už v 16.00 hodin. Celodenní vstupenka stojí 150 Kč.

Zveme vás k návštěvě naší expozice na únorovém veletrhu Dřevostavby 2018 a těšíme se na společné setkání. Váš Fermacelll tým!

Expozice Fermacell na veletrhu Dřevostavby 2017
Expozice Fermacell na veletrhu Dřevostavby 2017
Fermacell design koupelna
Fermacell design koupelna


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.