logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Heluz oslavil 25. výročí své novodobé historie

Ve druhé polovině května oslavila společnost HELUZ CIHLÁŘSKÝ PRŮMYSL, v.o.s. 25. výročí své novodobé historie. Navázala tak na dlouholetou tradici firmy sahající až do roku 1876, kdy první člen podnikatelské rodiny pan Jan Řehoř zahájil v Dolním Bukovsku v jižních Čechách výrobu pálených cihel.

Za 25 let k původnímu závodu přibyly akvizicí 2 další a v roce 2009 byl postaven zcela nový závod v moravském Hevlíně, který je i dnes nejmodernější kapacitou na výrobu cihel ve střední Evropě. HELUZ se tak stal největším výrobcem pálených cihel v České republice vyvážejícím část své produkce nejen do všech sousedních zemí, ale i na další trhy.

Výrobní program zahrnuje kompletní nabídku cihelných výrobků pro hrubou stavbu zahrnující cihelné bloky pro vnější i vnitřní stěny, překlady včetně žaluziových a roletových, komíny, keramické stropy a panely. Společnost HELUZ je významným inovátorem ve svém oboru, jen v posledních letech uvedla na trh novou generaci cihel FAMILY 2in1 s integrovanou tepelnou izolací pro výstavbu pasivních a nízkoenergetických domů nebo kompozitní akustickou cihlu AKU KOMPAKT 21.

25. jubileum bylo vhodnou příležitostí k slavnostnímu setkání na zámku v Mikulově a k poděkování majitele pana Dipl.-Ing. Vladimíra Heluze významným obchodním partnerům, kteří úspěch společnosti HELUZ v uplynulých letech spoluvytvářeli.

Řada z pozvaných využila příležitost i k návštěvě nedalekého závodu v Hevlíně, kde se na vlastní oči mohli seznámit s plně automatizovanou velkovýrobou zcela odlišnou od té, s jakou historie této české rodinné firmy před 141 lety začínala.

25 let Heluz
25. jubileum novodobé historie společnosti HELUZ
25 let Heluz
Moderátorka Daniela Písařovicová provázela celým večerem
25 let Heluz
Hosté na oslavě 25 let společnosti HELUZ byli srdečně vítáni

25 let Heluz
Výrobní závod společnosti HELUZ v Hevlíně
25 let Heluz
Výrobní závod společnosti HELUZ v Hevlíně
Výrobní závod společnosti HELUZ v Hevlíně
Výrobní závod společnosti HELUZ v Hevlíně

25 let Heluz
Pohled z ptačí perspektivy na výrobní závod společnosti HELUZ v Hevlíně
25 let Heluz
Pohled na Mikulov s dominantou zámku


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.