logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Chcete domov plný dobré energie? Seznamte se s Yello Energy

Yello Energy – útulný a hřejivý domov, kde se budete věnovat odpočinku
Yello Energy – útulný a hřejivý domov, kde se budete věnovat odpočinku

Každý z nás chce mít útulný a hřejivý domov, kde se bude věnovat odpočinku. A přesně takové harmonické prostředí může ještě více rozjasnit správný dodavatel energií.

Pár slov o Yello Energy

Férové jednání, výhodné ceny, snadná komunikace a smlouva na A4? Tak to chodí s Yello Energy. Už pět let dodává tato značka na našem trhu elektřinu a plyn. Jejím hlavním cílem je poskytování výhodné energie domácnostem, aktivnější komunikace se zákazníkem a pro některé i ulehčení „temné“ oblasti energetiky.

Výhody

Díky tomu, že nemáme kamenné pobočky, tak může nabízet výrazně zajímavější ceny a zároveň přímou odezvu přes e-mail či telefon. Navíc díky portálu Moje Yello má každý zákazník okamžitý přehled o svém odběru, a účet tak může spravovat odkudkoliv.

Skvělé bonusy

V současné době má pro své nové i stávající zákazníky výhodnou nabídku, například využití věrnostního programu CREEDO nebo mobilní aplikaci Yello Active, která je dostupná pro zařízení Android, a díky které mohou ušetřit stávající i budoucí zákazníci, a přitom si užít zábavy.

Snadná cesta k výhodnějším energiím

Pro ty, kteří si myslí, že přechod k jinému dodavateli je náročný, vyvedeme je z omylu. Yello Energy celé to papírování vyřídí bezplatně za své budoucí zákazníky, kteří si pak mohou užívat výhod, které jim Yello poskytne.

Krásný den nabitý dobrou energií vám přeje
Yello Energy


Yello
logo Yello

Yello nabízí elektřinu a plyn domácnostem a malým podnikatelům na území České republiky. Yello sází na jednoduchost. Čitelné obchodní podmínky bez chytáků bereme jako samozřejmost. Každý zákazník může spravovat svůj účet on-line pomocí portálu Moje Yello. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.