logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Konference BEZPEČNÁ ŠKOLA 2018

Konference BEZPEČNÁ ŠKOLA 2018 Vám v jednom uceleném dni přinese konkrétní příklady z praxe, včetně přímých kontaktů na různé způsoby řešení. Nabídne Vám vydatné menu inspirací a praktických rad.

Reklama

Konference je pokračováním úspěšných ročníků 2015 až 2017, které se setkaly s mimořádným zájmem odborné veřejnosti, především z řad ředitelů škol všech stupňů.

Cílem konference v roce 2018 je další rozšíření znalostí a seznámení zástupců škol a jejich zřizovatelů, pracovníků státní správy a samosprávy (kraje, města, obce) s možnostmi financování, normami, příklady dobré praxe, ale i technickými možnostmi a podmínkami při komplexním zabezpečení školských zařízení s ohledem na maximální možnou ochranu žáků, pedagogů i návštěvníků škol nejen před útoky tzv. šílených střelců, ale i před vandalismem nebo krádežemi.


Podstatná část dne bude v samostatném přednáškovém bloku věnována bezpečnostním tématům - kyberšikana, internetová bezpečnost a GDPR.

  • Termín: 24. 5. 2018, 9:00 - 16:30 hodin
  • Místo: NÁRODNÍ TECHNICKÁ KNIHOVNA (NTK), Ballingův sál (přízemí)
  • Adresa: Technická 6/2710, Praha 6 – Dejvice

Bezpečnostní trh nabízí neskutečné množství informací a obyčejný smrtelník nemá šanci všechny důležité novinky a změny sledovat. Konference BEZPEČNÁ ŠKOLA 2018 Vám v jednom uceleném dni přinese konkrétní příklady z praxe, včetně přímých kontaktů na různé způsoby řešení.
Co nabídne program 4. ročníku? Například:

  • Ing. Libor Sladký, prezident Asociace bezpečná škola z. s., vystoupí v doprovodu starostů měst Kraslic, Příbrami, Kolína, Plzně…, a mimo jiné Vám nabídne i zajímavý pohled na problematiku kyberprostoru, například co lze vyčíst z Facebooku…
  • O „Zdravé a bezpečné škole“ bude mluvit Jiří Konečný, ředitel a jednatel ELKO EP s.r.o. Prozradí Vám, co všechno umí chytré technologie a jaké využívají zabezpečení.
  • Problematiku GDPR, aneb „za 5 minut 12“!, shrne prezentace pana Ing. Igora Proseckého, který se svou přednáškou v minulém ročníku vyvolával emoce.
  • Celé odpoledne bude patřit rizikové virtuální komunikaci, kyberšikaně

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.