logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Dnes je poslední den registrace vstupu na Aquatherm pro ty, kteří nechtějí ke kase

Obdržíte poštou Registrační kartu návštěvníka a tím i vstup na veletrh ZDARMA, dále pak Katalog veletrhu a noviny Aquatherm Times č.3 … už žádné stání ve frontě.

Jsme už 25 let s Vámi

Je tomu 25 let, kdy se konal první ročník veletrhu Aquatherm Praha. Letošní Aquatherm Praha se bude konat na přelomu února a března 2018 v Praze v Letňanech. Vstup na veletrh je na základě registrace zdarma.

"Bylo by naivní se domnívat, že účast na veletrhu ať v řadách vystavovatelů nebo návštěvníků nám přinese nečekané finanční nebo informační benefity, navíc v době, kdy "googlování" vládne našim životům", říká v novinách Aquatherm Times č. 3 Mgr. Michal Drážďanský, jednatel MDL EXPO, agentury, která pořadá veletrhy Aquatherm Praha a Aquatherm Nitra.
"Při aktuálních politických debatách neustále posloucháme, že naše země by neměla být "montovnou", že ten či onen politik nás opět dostane mezi průmyslovou špičku světa apod. Nic proti slibům politiků, ale pro mě jste především Vy ti, kdo pro to něco opravdu dělají, a vidím to na každém ročníku veletrhu," říká Michal Drážďanský s dodatkem, že snahou je v maximální míře zpříjemnit setkání lidí v prostorách veletrhu.

A 25 let?
"Čtrvt století uteklo uteklo jako voda, alespoň mně. Dodnes nechápu svého tehdejšího šéfa, který buď z nedostatku času, nebo čirého bláznovství, svěřil velkou část příprav právě mně, holobrádkovi s ještě mokrým vysvědčením ze školy," vzpomíná Michal Drážďanský v novinách Aquatherm Times č. 3, kde je anketa k historii veletrhu.


Registrace návštevníků - po vyplnění registračního formuláře Vám bude na zadaný e-mail zaslaný výměnný poukaz na vstupenku zdarma.

  • Dnes je poslední den, kdy je je možné se registrovat s tím, že obdržíte poštou Registrační kartu návštěvníka a tím i vstup na veletrh ZDARMA, dále pak Katalog veletrhu a noviny Aquatherm Times č.3 … UŽ ŽÁDNÉ STÁNÍ VE FRONTĚ

Každý den veletrhu rozdáme 25 chytrých telefonů včetně příslušenství

V souvislosti s 25. výročím veletrhu jsme pro Vás připravili soutěž, při níž za každý den veletrhu rozdáme 25 chytrých telefonů včetně příslušenství.
  • O 100 ks mobilních telefonů hrají všichni ti, kdo vyplní i poštovní adresu

Chytrý telefon se na výstavě bude hodit

Aplikace ATapp® aneb "Vytvořte si vlastní offline katalog exponátů", více o ATapp®
(QR kód je universální pro Android i pro iPhone a iPad)

Stáhněte si aplikaci do svého telefonu a "přečtěte si" exponáty - název, typ, parametry, regionální zástupci apod. Kontaktní údaje o všech exponátech budete mít prakticky okamžitě k dispozici a všechna data si můžete zaslat najednou na Váš e-mail jako excelovský soubor v pohodlí domova.



 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.