logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Aquatherm Nitra 2017: Čas na změnu

Aquatherm Nitra, veletrh vytápěcí, klimatizační, ventilační, měřící a regulační, sanitární a ekologické techniky, se bude již tradičně konat počátkem nového roku, a to 7. – 10. února 2017 na nitranském výstavišti Agrokomplex.

Tradiční veletrh a jeho nový koncept

Na základě impulsů od vystavovatelů a požadavků trhu se bude veletrh od roku 2017 konat nově ve dvouletém cyklu. Vhodně tak bude doplňovat prezentaci v oboru technického zařízení budov na slovensko-českém území, a s veletrhem této značky se bude v Praze ve dvouletém období střídat.

Veletrhem suchou nohou a soutěž o automobil

Co z toho plyne pro návštěvníky?

Dalo by se slovy klasika říct, že jen samá pozitiva. Vystavovatelé i organizátor tak získají více času a prostoru pro přípravu opravdu kvalitní prezentace. Nadcházející ročník je toho důkazem.

Pro návštěvníky se v příštím roce otevře další hala, ve které bude kromě prezentace výrobců a dodavatelů probíhat registrace návštěvníků (registrovaní návštěvníci budou mít opět vstup na veletrh zdarma), doprovodná konference, a veletrh tak bude možné projít „suchou nohou“, protože dojde k dokonalému propojení hal již od vstupu do areálu.


Co je však největším lákadlem pro návštěvníky je jistě soutěž o automobil Fiat Fiorino Combi, který bude výherci předán jménem vystavovatelů ještě během veletrhu.

Největší obsazenost od r. 2013

Opravdovým zlatým hřebem veletrhu Aquatherm Nitra 2017 ale bude kvalitní struktura vystavovatelů. Krátce po uzávěrce je přihlášeno více jak 100 firem z řad výrobců, přímých zastoupení nebo exklusivních partnerů z tuzemska i zahraničí.
Obsazenost v oblasti vytápěcí techniky, tepelných čerpadel, armatur, měření a regulace, sanitární techniky a nyní i více posílené ventilační a klimatizační techniky je největší od roku 2013.

Novinka v doprovodném programu - spojení s mezinárodní odbornou konferencí TECHFORUM 2017

Tématem doprovodného programu budou již tradičně úspory energií, informace o inovacích a trendech v oboru, ale nově také i inteligentní technologie, které postupně prostupují všechny úrovně užívání technických zařízení.
Nově došlo i ke spojení veletrhu Aquatherm Nitra s mezinárodní odbornou konferencí zaměřenou na prezentaci řešení v oblasti TZB pro projektanty, architekty, zástupce developerů a další stavební odborníky TECHFORUM 2017. Dojde tak k synergickému propojení dvou nejdůležitějších akcí v oboru TZB na Slovensku.

Veškeré novinky o přípravách veletrhu jsou k dispozici na webových stránkách veletrhu www.aquatherm-nitra.com , kde najdete i možnost přihlásit se k odběru newsletteru, a být tak informováni o průběhu příprav veletrhu a všech novinkách, které budou vystavovatelé na veletrhu prezentovat.



 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.