logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hlasujte v soutěži TOP VÝROBKY OD VYSTAVOVATELŮ INFOTHERMY 2018

Dnes začíná již pátý ročník hlasovací čtenářské soutěže, tentokrát pod názvem TOP VÝROBKY OD VYSTAVOVATELŮ INFOTHERMY 2018. Každý soutěžící mohl přihlásit do soutěže pouze jeden výrobek nebo službu z oboru nomenklatury výstavy, o které se domnívá, že je jeho nejúspěšnějším, či nejzdařilejším, designově nejhezčím, nejprodávanějším, nebo nejúspornějším produktem. Vyberte i Vy nejlepší exponát.

Reklama

Účastí na hlasování získáváte jedinečnou možnost vybrat jeden exponát jako nejlepší. Tedy ten, který vás podle popisu nejvíce zaujme. Vaši volbu pak potvrdíte kliknutím na hlasovací tlačítko. Z jedné IP adresy lze hlasovat jen jednou. Hlasování bude ukončeno 5. ledna 2018 ve 12 hodin a bude technicky ošetřeno k zamezení opakovaného hlasování z jedné IP adresy.

První 3 vyhodnocené exponáty budou prezentovány na titulní straně TZB-info, po dobu tří měsíců od výstavy, ve speciálním okně "TOP výrobky INFOTHERMA" (uvedení názvu oceněného výrobku včetně prolinku na firemní www stránky), v levém navigačním panelu. Rovněž bude poskytnuta portálem TZB-info reklama v hodnotě 30.000 Kč zdarma.

Kompaktní automatický kotel na pelety D 20 PX

Kompaktní automatický kotel na pelety D 20 PX

Kotel je konstruován pro elektronicky řízené spalování pelet s automatickým zapalováním paliva. Hořák na pelety je zabudován v přední části kotle ve dvířkách spodní spalovací komory. Tato komora je vyložena keramickými tvarovkami pro ideální dohoření plamene s vysokou účinností a slouží také jako prostor pro popel. V zadní části kotle je umístěn trubkový výměník osazený segmentovými brzdiči s funkcí hrubého (provozního) čištění bez nutnosti jejich vyndávání.
Detail



Nepřímoohřívaný zásobník na teplou vodu ENBRA NOX

Nepřímoohřívaný zásobník na teplou vodu ENBRA NOX

Moderní nerezový nepřímoohřívaný zásobník určený jak pro domácí použití tak pro průmyslové použití. Je určen nejen k instalaci pod závěsné kotle, ale i pro užití v bytových domech a průmyslových aplikacích. Použití nerezu AISI 316L zaručuje extrémně dlouhou životnost.
Detail



Automatický kotel Gekon

Automatický kotel Gekon

Automatický ocelový kotel Gekon na tuhá paliva s automatickým řízením a minimálními nároky na obsluhu je určen pro úsporné a komfortní vytápění. Gekon plní 5. emisní třídu a parametry Ekodesignu. Kotel je určený pro spalování hnědého uhlí ořech 2 a dřevěných pelet s vysokou účinností až 95%. Vlivem řízeného spalování řídící jednotkou Spark je kotel šetrný k životnímu prostředí a maximálně ekonomický. Díky účinnosti a zásobníku o objemu 250l vydrží při běžném provozu až 4 dny. Kotlové těleso je svařenec z kotlového plechu jakosti P265GH, kdy vnitřní část kotle je z 6-ti mm plechu a kritické místa jsou zesíleny na 8 mm.
Detail



Vollcano 25 A PEL

Vollcano 25 A PEL

Vollcano 25 A PEL je ocelový,teplovodní, plně automatický kotel spalující dřevní pelety, který je určen pro vytápění objektů s tepelnou ztrátou do 25 kW. Kotel během provozu vykazuje nejnižší hodnoty emisí a vysokou účinnost, což je důsledkem inovativní technologie spalování a díky tomu spadá do 5. Emisní třídy, která zaručuje šetrnost k životnímu prostředí. Automatický provoz zajištuje řídící jednota, která vyhodnocuje signály z čidel uvnitř kotle a následně koriguje a řídí průběh spalovacího procesu. Palivová násypka o objemu 420 litrů umožňuje několikadenní provoz bez nutnosti obsluhy.
Detail



Analyzátor spalin testo 330-2 LX

Analyzátor spalin testo 330-2 LX

Jako jediný model na trhu má záruku 5 let bez smluvních podmínek. Sada analyzátoru spalin testo 330-2 LX je doplněna spalinovou sondou, tiskárnou, síťovým zdrojem a kufrem. Tento měřicí přístroj vyhovuje nejvyšším nárokům ohledně dlouhé životnosti, přesnosti a bezpečnosti. Četná měřicí menu a intuitivní obsluha Vám Vaši každodenní práci velice usnadní. Široký program spalinových sond a dalšího příslušenství od firmy Testo navíc často nahrazuje další měřicí přístroj. Tento jubilejní speciální model přesvědčí velmi kvalitními měřicími senzory pro O2, CO a NO (volitelně) s prodlouženou životností až 6 let. Během typické doby používání tak odpadne minimálně jedna výměna senzorů. Analyzátor spalin testo 330-2 LX je vybaven připojením k aplikaci App pro snadnější obsluhu a dokumentaci.
Detail



Levit® - vypínač, který se vznáší na stěnách

Levit® - vypínač, který se vznáší na stěnách

Levit® je jak elegantní, tak nadčasový ale i hravý a individualistický. Autorem vypínačů a zásuvek je přední český designér Jan Čapek, nositel ceny Czech Grand design 2013. Základní nabídka obsahuje 11 barevných kombinací. Od standardní bílé přes odstíny jemně kávové, slonové kosti, k metalické až pastelovým svítivým barvám. Výrazným rysem designu Levit® je dvoudílné barevné provedení každého vypínače a zásuvky. Jiný pohled tak poskytuje z vrchu a jiný z boku. Díky těmto vrstvám vzniká efekt, jako by se barevné vrchní díly vznášely na stěnách. Proto Levit®. Kromě velkého výběru barev nabízí Levit® bohatou přístrojovou výbavu, která splní veškeré požadavky na moderní elektroinstalaci.
Detail



Designový akumulační krb Variant R 03 s akumulační sadou Mammoth

Designový akumulační krb Variant R 03 s akumulační sadou Mammoth

Designový akumulační krb s rohovým prosklením je designovým a zároveň velmi účinným topidlem, který Vám zpříjemní chladné podzimní a zimní dny. Možnost osazení akumulačních sad Mammoth, zvýší akumulační schopnost objektu a tím prodlouží tepelnou pohodu až o 10hodin. Veškeré vychytávky podtrhuje systém Double spin, který vyvinula naše firma Romotop s cílem dosažení maximální ekologie a čistoty spalovaní v kombinaci s vysokou účinností. Naše výrobky jsou připraveny pro provoz i po roce 2022. Když krb tak jedině Romotop.
Detail



Flexcon PA osobní asistent pro ústřední vytápění

Flexcon PA osobní asistent pro ústřední vytápění

Společnost, která chce nabízet profesionální služby, jako je montáž systémů vytápění a jejich údržba, zajímají dvě věci: spokojený zákazník a efektivní provoz. Pro tento účel skvěle vyhovuje Flexcon PA.
Flexcon PA je inteligentní snímač tlaku v kombinaci s aplikací, která vás vždy včas informuje, pokud bude zapotřebí doplnit do ústředního vytápění médium nebo pokud expanzní nádoba vyžaduje údržbu. Tato funkce preventivního varování omezí počet urgentních výjezdů servisních techniků, jimž bylo možné předejít doplněním vody do systému. Běžná rutinní údržba se pak může týkat výměny součástí, které údržbu skutečně vyžadují.
Detail



GridFree měnič s limiterem

GridFree měnič s limiterem

Tento měnič je základní stavební kámen GridFree fotovoltaické elektrárny. Jeho hlavní funkcí je převedení stejnosměrného elektrického výkonu ze solárních panelů nebo baterií na střídavý proud, který je potřebný pro napájení většiny běžných spotřebičů. Tento měnič dokáže dle spotřeby plynule regulovat svůj výstupní výkon tak, aby dodal maximum energie potřebné k napájení spotřebičů v obvodu a zároveň, aby nedocházelo k přetokům do sítě.
Nabízí i možnost integrovat do systému baterie – bateriová úložiště, která pak umožní využít akumulovanou energii v době, kdy výkon panelů nepokryje lokální spotřebu.
Uživatel takového GridFree systému pak spotřebuje méně el. energie z distribuční sítě, méně zaplatí a ví, že vlastní energii vyrobil ekologicky.
Detail



Zehnder ComfoAir Q

Zehnder ComfoAir Q

Inteligentní komfortní větrací jednotky s rekuperací tepla nové generace. Představují ideální řešení pro energeticky úsporné rodinné domy, kanceláře a komerční budovy. Díky 16 technickým inovacím převyšují konkurenci a naplňují očekávání jak konečných zákazníků, tak instalatérů a projektantů. Již nyní splňují budoucí energetické standardy. Rekuperační jednotky Zehnder ComfoAir Q nabízí nejvyšší úroveň komfortu bydlení - zdravý čistý vzduch, optimální teplotu přiváděného vzduchu, tichý provoz (ø 41 dB (A)a snadnou obsluhu. Exponát vyniká vysokou energetickou účinností (A+) - 0,17 W/(h/m3), až 94% rekuperace tepla, nízkou spotřebou 175 W. Předností je dokonalá integrace s třemi výkony: 350, 450, 600 m3/hod, s optimálně sladěnými prvky rozvodu vzduchu, zemním výměníkem a chladící jednotkou. Exponát se snadno instaluje a umožňuje levou i pravou instalaci.
Detail



Kachlový krb SOLID FN Accum

Kachlový krb SOLID FN Accum

Kachlový krb s technologií kombinovaného způsobu předávání tepelné energie sáláním a současným prouděním teplého vzduchu s velmi rychlým startem. Systém je navržen tak, aby prioritou vytápění bylo sálání a proudění vzduchu neboli konvekce pak příjemným doplňkem. Vše funguje zcela automaticky. Studený vzduch je nasáván u podlahy a postupně prochází celým krbem až do jeho vrchní části, kde pak pozvolna vystupuje větrací drážkou. Oba způsoby mají pozvolný náběh a v průběhu topení v krbu se navzájem doplňují. Pro zvýšení celkové účinnosti krbu je uvnitř použit akumulační výměník, který uchovává ještě více tepelné energie pro její následné předávání.
Detail



Termostat Fenix TFT

Termostat Fenix TFT

Digitální programovatelný termostat Fenix TFT je od svého uvedení na trh v roce 2012 nejprodávanějším pokojovým termostatem z nabídky společnosti Fenix – jen na tuzemském trhu se prodalo již téměř 27 000 ks, v součtu s prodejem v zahraničí pak více než 55 000 ks. Termostat Fenix TFT disponuje velkým barevným dotykovým displejem s přehledným uživatelským rozhraním umožňujícím intuitivní ovládání. Termostat lze použít v několika provozních režimech pro regulaci elektrického podlahového topení stejně dobře jako pro vytápění místností sálavými panely nebo přímotopy. Právě možnost univerzálního použití a velká nabídka funkcí kombinovaná s jednoduchou obsluhou je klíčem k neustále rostoucímu zájmu o termostat Fenix TFT. K velké oblíbenosti produktu jistě přispívá i příznivá prodejní cena.
Detail



Cihla HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená zvukově izoluje a redukuje konstrukční hluk

Cihla HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená zvukově izoluje a redukuje konstrukční hluk

Nová cihla HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená je určena pro bytové domy, je vhodná pro rodinné domy, ale i administrativní budovy. Jedná se o cihelný blok, který je složen ze dvou cihelných tvarovek spojených přes minerální vlnu. Je určen pro vyzdívky nenosných stěn. Tato novinka má oproti jiným klasickým cihelným materiálům řadu technických zdokonalení, lepší akustické /zvukově izolační /a tepelně izolační vlastnosti. Štíhlejší konstrukce vytváří větší užitný prostor a tím umožní dosáhnout vyšší užitné plochy v rámci bytu. Developeři tak získají více prodejných metrů užitné plochy. Stavební firmy ocení jednoduchost vlastního zdění stěny na polyuretanovou pěnu, a tím zmenšení přesunu hmot na staveništi. Unikátní konstrukcí cihelného bloku dochází kromě výborné zvukové izolace také k významné redukci přenosu konstrukčního hluku.
Detail



Elektrický plochý ohřívač vody OKHE 50 ONE

Elektrický plochý ohřívač vody OKHE 50 ONE

Novinka sortimentu v modelech 30, 50 a 80 l vychází vstříc malým prostorám, svými úspornými rozměry dokáže vyřešit svízelné situace v kuchyni, úzké koupelně či malé chodbě. Lze ho instalovat bez závěsu pro maximální úsporu prostoru, ale také se závěsem.
Tento elektrický plochý ohřívač kombinuje tradiční technologie DZD (suché keramické těleso, termoizolace a smaltovaná nádoba) s nejmodernějšími trendy v ohřevu vody. Díky konceptu dvou nádob dokáže velmi rychle ohřát vodu na požadovanou teplotu. Elegantní design splňuje náročné požadavky na umístění v obytných prostorách.
OKHE ONE představuje vhodnou alternativu k náhradě za plynové ohřívače.
Je jedinečný svými rozměry, výkonem i designem a zároveň zárukou kvality českého výrobce v návaznosti na dlouholetou tradici značky Dražice.
Detail



Automatický kotel na dřevní pelety VIADRUS A0C Advanced 2017

Automatický kotel na dřevní pelety VIADRUS A0C Advanced 2017

VIADRUS A0C je automatický kotel na dřevní pelety, který ve své poslední verzi 2017 byl rozšířen o další varianty a pokrývá nyní širokou škálu výkonů od 16 do 32 kW. Integrováním ekonomizéru do prodlouženého kouřového nástavce bylo docíleno vysoké účinnosti přesahující 90%. Ve všech výkonových variantách kotel splňuje třídu energetické účinnosti A+ a jako ekologický zdroj vytápění plní náročné podmínky emisní třídy 5, ekodesignu a splnil také podmínky 2. kola kotlíkové dotace, do které byl zařazen. Konstrukce je založena na léty osvědčeném litinovém výměníku, který zaručuje mimořádně dlouhou životnost. Maximální komfort při obsluze, vysokou účinnost a ekologický provoz zajišťuje moderní elektronika, která využívá ekvitermní regulaci, umožňuje řízení více topných okruhů, ohřev TUV, spolupráci s akumulační nádrží a ovládání přes internet.
Detail



DESIGNOVÝ WIFI KONVEKTOR CLEA WiFi

Designový WiFi konvektor CLEA WIFI

CLEA WiFi je exkluzivní skleněný přímotopný konvektor s WiFi regulací. Díky WiFi regulaci a mobilní aplikaci přímo ve Vašem mobilním zařízení skvěle zajistí např. celoroční obyvatelnost rekreačních objektů. Elegantní a štíhlý design konvektoru CLEA perfektně doplní také moderní bydlení. Využít jej lze ve všech typech místností, od obývacích pokojů, kuchyní, koupelen po ložnice a dětské pokoje. CLEA je ideální rovněž pro reprezentativní komerční prostory. Konvektory CLEA WiFi jsou dostupné ve výkonech od 400 W do 1.200 W ve 2 typech rozměrů, v barvách černé a bílé. Čelní deska je vyrobena ze speciálního tvrzeného skla s povrchem hladkým jako zrcadlo. Teplota přední desky je bezpečná pro děti i zvířata – max. teplota činí 55°C a je vybaven ochranou proti přehřátí.
Detail



Mixovací jednotka SMIXIN COMBI

Mixovací jednotka SMIXIN COMBI

Švýcarská inovativní novinka, která přináší revoluci a budoucnost v hygieně mytí rukou. Srdcem všech mycích stanic Smixin je chytrá, mixovací jednotka SMU (smart mixing unit), která mixuje vzduch s mýdlem a vodou a vytváří tak unikátní pěnu, která se rozptýlí po pokožce a zajišťuje účinné mytí.Ve srovnání s konvenčními výrobky, či senzorovými umyvadlovými bateriemi, tak díky této bezkontaktní technologii ušetříme 90% vody, 60% mýdla a 60% papírových ubrousků. Některé jednotky jsou designované na toalety místo umyvadlové baterie, jiné vně toalety do společných prostorů - všude tam, kde je zapotřebí perfektní hygiena.
Detail



Plně elektronicky regulovaný průtokový ohřívač vody DHE Touch 18/21/24

Plně elektronicky regulovaný průtokový ohřívač vody DHE Touch 18/21/24

Plně elektronicky regulovaný průtokový ohřívač DHE Touch s volitelným výkonem 18/21/24 kW v jednom přístroji je vhodný k zásobování několika odběrných míst teplou vodou. Dotykový displej s inovativním rozhraním umožňuje snadné ovládání. Požadovanou teplotu vody lze nastavit plynule od 20 do 60 °C s přesností na jeden stupeň díky elektronické regulaci průtoku, a tak teplotní výkyvy při sprchování patří minulosti. Elektronická regulace výkonu ohřívače s technologií 4i ušetří až 30 % energie a vody. Pro vyšší úspory si můžete individuálně nastavit provoz ohřívače v ECO režimu a monitor úspor zobrazuje úspory energie, vody a CO2. Instalační systém PROFI-RAPID umožňuje jednoduchou montáž. Design ohřívače byl oceněn iF Design Awards a populární Red Dot.
Detail



Kotel Dakon DOR 4F

Kotel Dakon DOR 4F

Topíte uhlím? Máte starý spolehlivý kotel Dakon DOR? Chystáte se na jeho výměnu a chcete si ponechat jednoduchost provozu a výhody ručně přikládaného kotle bez jakékoli elektroniky? Nový univerzální ocelový kotel Dakon DOR 4F o výkonu 14, 18 a 24 kW pro spalování hnědého uhlí je postaven na základech léty prověřeného kotle DOR F. Odhořívací způsob spalování paliva umožňuje dosáhnout nízkých hodnot emisí, vysoké účinnosti spalování a jednoduché regulace výkonu. Nejvyšší kvalitu spalování zajišťuje nastavitelný vstup doplňkového (terciárního) vzduchu. Konstrukční úpravy posunuly DOR 4F nejen do třídy 4, ale kotel dokonce dosahuje podmínek Ekodesignu. To znamená, že bude v prodeji i po 1. 1. 2020.
Detail



Kotel Tronic Heat

Kotel Tronic Heat (pouze pro vytápění)

Nové nástěnné teplovodní elektrokotle Bosch Tronic Heat jsou se svým rozsahem výkonů 4–24 kW určeny pro vytápění rodinných domů, bytových jednotek a rekreačních objektů. Zároveň je možné je využít jako záložní zdroj pro kotle na biomasu a tepelná čerpadla. Možná je i instalace na hybridní nebo akumulační systémy a do stávajících uzavřených otopných soustav společně s kotlem na tuhá paliva. Vyznačují se velmi snadnou obsluhou, hospodárným provozem, malými rozměry a vysokou spolehlivostí. Všechny elektrokotle značky Bosch se vyrábí v České republice v závodě Krnov. Elektrokotle Bosch Tronic Heat 3500 jsou vybaveny energeticky úsporným oběhovým čerpadlem a splňují tak nové legislativní směrnice a nařízení EU týkající se prodeje zdrojů tepla pro vytápění a přípravu teplé vody.
Detail



Luxusní dotykový termostat s LCD displejem S-touch 
v provedení „design free“

Luxusní dotykový termostat s LCD displejem S-touch v provedení „design free“

Multifunkční dotykový termostat a ovládací panel „S-touch“ vyplňuje mezeru mezi systémovými prvky řady Foxtrot. Je určen pro elegantní zobrazení teploty v interiérech a umožňuje uživatelsky příjemné ovládání nejen topného procesu v domě. Grafické, barevné provedení celé plochy termostatu a ikon je možno vyrobit dle zadání zákazníka nebo architekta přímo na míru. Plnobarevný podklad s ikonami je umístěn na spodní straně skla termostatu a užíváním není znehodnocován. Skleněnou dotykovou plochu je tak možno udržovat jednoduše v čistotě. Je zhotovena z kaleného skla, které je opatřeno bezpečnostní fazetou proti poranění a v případě rozbití je zajištěno jeho bezpečné rozdělení.
Detail



Automatický kotel SAS BIO EFEKT

Automatický kotel SAS BIO EFEKT

Nová generace kotlů 5 emisní třídy s EKODESIGNEM dle normy EN 303 5:2012, které se vyznačují robustní konsrukcí a dlouhou životností. Automatický kotel pro spalování pelet se speciálně vyvinutým patentovaným hořákem, který svou konstrukcí chrání zásobník s palivem proti vzplanutí, bez použití ochranné vodní nádrže. Patentovaný podavač s hořákem SAS MULTI FLAME vychází z odlišného hoření sypkého uhlí a pelet. Hořák na dřevní palivo je proto vybaven automatickým zapalováním. V případě pelet je pro systém efektivnější a úspornější, aby dodávku paliva přerušil a ve vhodnou chvíli opět zažehl. Hořák SAS MULTI FLAME má mechanické čištění, které čistí ohniště od popelu a rozrušuje krustu spalovaných pelet. Jednoduchou manipulací a bez zásahu do konstrukce kotle, vyměníte hořák SAS MULTI FLAME na retortový podavač pro spalování uhlí. 
Detail



Tepelné čerpadlo vzduch-voda HOTJET ZET

Tepelné čerpadlo vzduch-voda HOTJET ZET

Nová řada tepelných čerpadel vzduch-voda HOTJET ZET spojuje vše co jste si přáli. Přizpůsobili jsme konstrukci a vzhled, tak ať co nejvíce zapadá do vnitřního uspořádání rodinného domu či firemního objektu. Redukovali jsme hlučnost tepelného čerpadla na minimum. Použitím moderních technologií jsme dosáhli energeticky úsporného tepelného čerpadla s energetickým štítkem A++ pro topnou vodu 35 °C i 55 °C. Vyhovuje energetické třídě A++ pro topnou vodu 35°C i 55°C, z venku není vidět a takřka ani slyšet. Instalací uvnitř prakticky nehrozí zamrznutí topného okruhu v tepelném čerpadle. Regulovaný ventilátor jede vždy na minimální možné otáčky a snižuje aerodamický hluk. Čerpadlo je osazeno kompresorovou technologií s nejvyšší životností, funguje v režimu topení a chlazení a navíc návrh i výroba je v Bolaticích, v Česku.
Detail



Univerzální topné těleso RADIK VKM8 s potištěnou čelní deskou vlastním motivem

Univerzální topné těleso RADIK VKM8 s potištěnou čelní deskou vlastním motivem

Model RADIK VKM8 je univerzální otopné těleso s možností připojení na otopnou soustavu až 15 způsoby díky originálně řešenému vnitřnímu rozvodu. Je vybaveno vloženým 8stupňovým regulačním ventilem s plynulou regulací a odvzdušňovací zátkou. Otopná tělesa RADIK VKM8 díky své univerzálnosti snižují riziko nákupu tělesa s nevhodným napojením na otopnou soustavu. Vzhled radiátoru je možné si zvolit dle vlastního výběru buď klasický, s hladkou čelní deskou nebo s deskou s jemnými horizontálními prolisy. V designové variantě je možné si navrhnout vlastní potisk čelní desky ať už grafickým vzorem nebo fotografií.
Detail



MPP regulátor a střídač pro fotovoltaický ohřev vody „MARKO“

MPP regulátor a střídač pro fotovoltaický ohřev vody „MARKO“

MPP regulátor a střídač MARKO je určen k optimalizaci zisků z FV panelů používaných pro ohřev vody. Díky konverzi stejnosměrného (DC) proudu z panelů na střídavý (AC) proud umožňuje bez rizika a bez dalších úprav připojit 5 až 10 ks FV panelů běžných výkonů mezi 180 až 290Wp i ke stávajícím, neupraveným bojlerům s elektrickou spirálou s výkonem kolem 2kW nebo k jiným podobným elektrickým spotřebičům s odporovou charakteristikou, jako jsou např. infrazářiče, podlahové nebo teplovzdušné vytápění apod. Výhodou FV ohřevu vody proti termickému ohřevu je jednoduchost instalace, bez čerpadel, trubek, výměny kapaliny, zanedbatelné prostupy zdmi, možnost umístit FV panely i daleko od bojleru (např. na pozemku). FV panely nikdy nezamrznou ani se nepřehřejí. Systém s regulátorem MARKO má nulové náklady na provoz a servis a rovnoměrnější solární zisky v průběhu roku oproti fototermickým systémům.
Detail



Zařízení pro řízení výroby a toků elektrické energie SAVEBOX Home

Zařízení pro řízení výroby a toků elektrické energie SAVEBOX Home

SAVEBOX Home je jednofázové zařízení pro řízení výroby a toků elektrické energie s vlastním akumulátorovým úložištěm a elektronikou, která umožňuje napojení externích zdrojů a spotřebičů elektrické energie v rodinných domech. Uvnitř designové skříně, připomínající spíše ledničku, fungují jak hybridní měnič a nabíječ společně se všemi jistícími a spínacími prvky, tak i vlastní baterie typu LiFePo4, není proto nutno jako u mnoha jiných konceptů dále už nic dokupovat a doplňovat. Bateriové uložiště obsahuje LiFePO4 akumulátory s životností minimálně 6.000 nabíjecích cyklů. Energie, která se v zařízeních SAVEBOX akumuluje, může být distribuována přesně dle rozhodnutí konkrétního majitele. Zařízení SAVEBOX Home vám tak pomůže bez problému „nakrmit“ celodenní provoz vašeho rodinného domu a základních spotřebičů.
Detail



Automatický kotel ROJEK TKA 25

Automatický kotel ROJEK TKA 25

Automatický kotel ROJEK TKA 25 je nejúspěšnějším a nejprodávanějším výrobkem společnosti ROJEK. Umožňuje automaticky spalovat  hnědé uhlí Ořech 2 nebo dřevní pelety. Splňuje požadavky na EKODESIGN a je zařazen do kotlíkové dotace.
Detail



Tepelné čerpadlo vzduch-voda NIBE F2040-6

Tepelné čerpadlo vzduch-voda NIBE F2040-6

Tepelné čerpadlo F2040 o výkonu 6 kW nově doplňuje stávající produktovou řadu o výkonech 8, 12 a 16 kW. Je ideální pro použití v rodinných domech a menších komerčních budovách (s tepelnou ztrátou 2-6 kW), kde maximálně splňuje požadavky pro vytápění.
Jde o venkovní jednotku s kompaktními rozměry (791x993x364 mm), jeho kompresor má plynule řízený výkon a obsahuje vanu pro odvod kondenzátu. F2040-6 umí také chladit. SCOP pro podlahové vytápění dosahuje hodnoty 4,8.
Zařízení obsahuje fluorované skleníkové plyny dle aktuální legislativy, a nepodléhá tak pravidelným kontrolám těsnosti. Znamená to méně péče a finančních výdajů pro majitele tohoto tepelného čerpadla.
Detail



HLASOVÁNÍ BYLO UKONČENO

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.