logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Navštivte zdarma veletrh Ecomondo a Key Energy 2017 v Rimini

Italsko-česká obchodní komora jako oficiální partner nabízí vybraným českým firmám zdarma návštěvu veletrhů Ecomondo a Key Energy 2017, které se uskuteční v Rimini ve dnech 7. – 10. listopadu 2017.

Reklama

Navštivte zdarma veletrh EcomondoKey Energy 2017Rimini

Italsko-česká obchodní komora jako oficiální partner nabízí vybraným českým firmám zdarma návštěvu veletrhů EcomondoKey Energy 2017 (www.ecomondo.com), které se uskuteční v Rimini ve dnech 7. – 10. listopadu 2017.

Nabídka je určená pro zástupce firem z řad nákupčích, inženýrů a projektantů, dovozců, distributorů a dodavatelů, jako i pro zástupce měst, obcí a krajů.

Veletrhy EcomondoKey Energy jsou mezinárodními veletrhy určenými pro italské a evropské společnosti, které vidí životní prostředí jako klíč ke konkurenceschopnosti a výzvu pro jejich podnikání v rámci zelené ekonomiky. Veletrhy se etablovaly jako nejdůležitější platformy svého druhu zaměřující se na opětovné využití materiálů a surovin.


Vybraní účastníci mají jako akreditovaní “Buyers” možnost využívat online platformy k domlouvání schůzek s vybranými italskými vystavovateli. Nutností je zrealizovat alespoň 10 potvrzených schůzek B2B, které si naplánujete sami, pouze s firmami, které Vás opravdu zajímají.

V případě dodržení této podmínky Vám veletrh ve spolupráci s námi uhradí také:

  • Ubytování se snídaní v hotelu na 3 noci pro jednoho zástupce firmy
  • Transfer letiště Bologna/Rimini/Ancona – hotel - letiště
  • Transfery hotel-veletrh-hotel
  • Vstupenky a katalog veletrhu
  • Tlumočení pro B2B obchodní schůzky v případě, že nemluvíte anglicky nebo italsky
  • Obědy na veletrhu
  • Pozn.: nabídka nezahrnuje dopravu do/z Itálie a platí pro jednu osobu za firmu

V případě, že máte zájem naším prostřednictvím veletrh navštívit, zašlete prosím co nejdříve vyplněnou přihlášku na adresu agata.zabranska@camic.cz. Upozorňujeme, že počet účastníků je omezen.

Pro další informace jsem plně k dispozici a zůstávám s pozdravem,

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.