logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Cech topenářů a instalatérů ČR na Stavebních veletrzích v Brně 2016

Srdečně zveme návštěvníky veletrhu 20.–23. dubna i všechny profesní přátele na slavnostní předávání ocenění, na odborné přednášky i akce. Po celou dobu veletrhu nabízíme poradenské služby.

Cech topenářů a instalatérů ČR nabízí na Stavebních veletrzích v Brně poradenské služby

Kde nás nadete? Stánek č. 143 pavilon „P“
Kdy? 20.–23. dubna 2016

S čím Vám poradíme?

  • S výběrem kotlů, výrobků s nejmodernějšími výrobními technologiemi, s nejvyšší kvalitou, funkčností a designem.
  • Uplatnění státní dotace „Kotlíková dotace“.
  • Energetické štítkování.
  • Aktualizace oborů středních škol.
  • Řemeslné vzdělávání.
  • Tepelná a ekologická zařízení.
  • Zařízení ústředního vytápění, mechanických a elektrických zařízení, mechanických a tlakových zařízení.
  • Kompletní přehled produktů pro rozvody a topení. Plastové potrubní systém z polypropylénu pro vnitřní rozvody studené a teplé vody, pro podlahové a ústřední vytápění, rozvody vzduchu a další aplikace v průmyslu a zemědělství.
  • Klimatizací, tepelných čerpadel a zařízení na úpravu vody pro domácnosti či komerční sféru.

Akce Cechu topenářů a instalatérů ČR v oficiálním doprovodném programu

Srdečně zveme návštěvníky veletrhu i všechny profesní přátele na slavnostní předávání ocenění, na odborné přednášky i akce:

20.–22. dubna 2016: Celostátní kolo soutěže SOD „UČEŇ INSTALATÉR“

Cech topenářů a instalatérů České republiky, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Střední škola polytechnická Brno, Jílová 36g., pořádají celostátní kolo soutěže SOD „UČEŇ INSTALATÉR“ jako doprovodný program Stavebních veletrhů Brno 2016 v pavilonu „P“. Bližší informace o průběhu soutěže na portále www.cechtop.cz

20. dubna 2016: Křest značky „Kvalita Garantovaná CTI ČR“

První den zahájení Stavebních veletrhů v Brně na stánku Cechu topenářů a instalatérů České republiky proběhne křest značky „Kvalita Garantovaná CTI ČR“, která bude udělena v oblasti vytápění, chlazení, vzduchotechniky, zdravotně-technické instalace, měření a regulace, obnovitelných zdrojů a vzdělávání. Označení výrobku značkou „Kvalita Garantovaná CTI ČR“ je zárukou pro koncového zákazníka, že výrobek byl posouzen CTI ČR jako renomovanou a důvěryhodnou třetí osobou. Podrobnější informace budou zveřejněny na novém cechovním portále www.Tiptzb.cz, jehož slavnostní zahájení proběhne téhož dne.

20. dubna 2016: udílení výročních cen a Ceny Franze Zieglera THERMIA

Při slavnostním zahájení a předání Zlatých medailí na Stavebním veletrhu v Brně 2016 CTI ČR udělí Výroční topenářskou cenu, Výroční instalatérskou cenu, Výroční topenářské uznání, Výroční instalatérské uznání. Ceny jsou udělovány firmám, institucím a osobám za významné činy v oboru topenářství a vodoinstalatérství, a to v České republice i zahraničí.
A dále CTI ČR udělí „Topenářskou značku kvality“ za topenářské nebo instalatérské výrobky, které jsou svými parametry srovnatelné s vynikajícími výrobky špičkové úrovně nebo určují trend vývoje ve svém oboru, Cenu Franze Zieglera THERMIA, která je určena firmám, osobám jako ocenění jejich spolupráce a přínos pro CTI ČR a Čestné vyznamenání za zásluhy CTI ČR.
Ocenění v loňském roce.

21. dubna 2016: Dobrodružství s řemeslem“

Doprovodný program „Dobrodružství s řemeslem“ bude probíhat od 10.00 do 15.00 hod v pavilonu „P“
Stavební veletrhy Brno, CTI ČR, AMSP ČR, SZU, připravili pro studenty v rámci projektu Roku řemesel 2016 doprovodný program „Dobrodružství s řemeslem“. Studenty čekají technické zážitky. Na stánku Cechu topenářů a instalatérů České republiky v pavilonu „P“ obdrží studenti podrobné instrukce.


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.