logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

7. ročník Fronty na záchod 22. března v Praze

Srdečně Vás zveme na již tradiční akci Fronta na záchod, která se uskuteční v úterý 22. března 2016 od 16.00 hod. na Staroměstském náměstí v Praze. Jako každý rok, i letos bude součástí akce bohatý doprovodný program.

Reklama

Těšit se můžete například na vystoupení houslového virtuosa Pavla Šporcla, zpěváka Davida Deyla, zpěvačky Věry Martinové či sopranistky Christiny Johnston. Pro děti budou připraveny zábavné hry a dílnička „Mýdlo = hrdina dětí“, v níž si děti budou moci vyrobit vlastní mýdlo.


Fronta na záchod v r. 2012, Praha, Náměstí republiky

Cílem akce je upozornit na nedostatek pitné vody a hygienického zázemí v nejchudších zemích světa, kvůli němuž každý den zbytečně umírá 4 500 nejmenších dětí. Během konání Fronty na záchod budete moci podpořit programy UNICEF zaměřené na zajištění nezávadné vody a sanitace příspěvkem do kasičky a také se od našich dobrovolníků dozvědět více o činnosti UNICEF na pomoc strádajícím dětem.

Obrovský problém současného světa – nedostatek čisté vody, sanitace a hygieny:

  • 748 milionů lidí nemá přístup ke zdrojům pitné vody
  • 2,5 miliardy lidí nepoužívají záchod
  • 2 000 dětí ve věku do 5 let denně umírá z důvodu průjmových onemocnění a infekčních nemocí způsobených užíváním závadné vody, nedostatečnou hygienou a neexistencí sanitárních zařízení.

Pomoci dětem, které ohrožuje nedostatek pitné vody, ale můžete už teď: libovolným příspěvkem prostřednictvím tohoto formuláře nebo odesláním dárcovské SMS ve tvaru DMS UNICEF na 87777 (cena 30 Kč, UNICEF obdrží 28,50 Kč).

Více informací o Frontě na záchod, včetně průběžně aktualizovaného programu, najdete na našich stránkách.

Těšíme se na Vás 22. března v 16.00 hod. na Staroměstském náměstí!


Fronta na záchod v r.2015, Praha, Staroměstské náměstí
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.