logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Vítězové soutěží Vědomostní olympiády převzali ocenění od Cechu topenářů a instalatérů ČR

Šest nejlepších učňů České republiky převzalo ocenění z rukou prezidenta Hospodářské komory České republiky Ing. Vladimíra Dlouhého, CSc.

První trojice skončila na špici XI. ročníku celorepublikové Vědomostní olympiády Cechu topenářů a instalatérů České republiky, druhá trojice vítězové XVIII. ročníku soutěže odborných dovedností Učeň instalatér 2015.

Obě soutěže jsou prestižní, jejich vítězové převzali poháry ze žlutého kovu, diplomy, pamětní listiny.

1. místo v celorepublikové soutěži Vědomostní olympiády 2014/2015 z teoretické části v oblasti vytápění, instalace vody a kanalizace, plynárenství, stavební konstrukce obsadil Dušan Říha ze Střední školy lodní dopravy a technických řemesel v Děčíně, pohár a diplom za druhé místo získal Daniel Kučera ze Střední odborné školy a Středního odborného učiliště v Berouně a třetí místo obsadil Roman Holuša ze Středního odborného učiliště stavebního v Opavě.

Putovní pohár Vladimíra Valenty 2014/2015 si převzala Mgr. Jana Férová, ředitelka Střední školy lodní dopravy a technických řemesel v Děčíně.


Vítězem v soutěži odborných dovedností Učeň instalatér za rok 2015 se stal Martin Hrbáč ze Středního odborného učiliště Uherský Brod, druhé místo získal Petr Cvan ze Střední školy polytechnické Brno, Jílová 36g a třetí místo obsadil Kamil Vít ze Střední odborné školy a Středního odborného učiliště Hradec Králové, Vocelova 1338.

Vedle Asociace krajů ČR udělila záštitu XI. ročníku Vědomostní olympiády CTI ČR také Hospodářská komora České republiky, jejíž prezident Ing. Vladimír Dlouhý na slavnostním aktu příjemně překvapil organizátory svým vystoupením i podporou soutěže o zvyšování odborných znalostí učňovského dorostu.

Vítězům celé soutěže gratulovali v Praze Bohuslav Hamrozi, prezident Cechu topenářů a instalatérů České republiky, za generálního mediálního partnera soutěže ředitelka portálů TZB-info a ESTAV.cz Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D., jednatel společnosti KermiIng. Petr Holeček, s.r.o., hlavní partner soutěže Vědomostní olympiády 2014/2015 a ředitel Mezinárodních stavebních veletrhů v Brně Ing. Radim Tichý.

XI. ročník Vědomostních olympiád se konal pod odbornou garancí a patronací prezidenta Cechu topenářů a instalatérů České republiky Bohuslava Hamroziho, 1. viceprezidenta cechu Ing. Andrzeje Bartośe, také Ing. Jakuba Vrány, PhDr., ze Stavební fakulty Vysokého učení technického v Brně, vedoucího sekce publikační Cechu topenářů a instalatérů České republiky.

Rozhovor s vítězi XI. ročníku Vědomostní olympiády Cechu topenářů a instalatérů České republiky


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.