logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

NOVITERA představuje kompaktní kotel na pelety DRACO BIO COMPACT

Jako každoročně zde na začátku roku máme blížící se výstavu INFOTHERMA zaměřenou na moderní a ekologické způsoby vytápění. Mezi TOP produkty uvidíte moderní, kompaktní, ekologický a ekonomický kotel DRACO BIO COMPACT.

Reklama


Společnost NOVITERA a.s. je výhradním distributorem automatických kotlů na pevná paliva značky TEKLA pro Českou, Slovenskou a Maďarskou republiku. Na výstavě INFOTHERMA v Ostravě vás od 22. do 25. ledna 2018 rádi seznámíme s přednostmi našich produktů.

V pavilonu NA2 na stánku 213 si budete moci prohlédnout automatický kotel DRACO BIO COMPACT, který je určen ke spalování pelet.

  • Zásobník paliva umístěný v horní části, přímo nad výměníkem, minimalizuje vnější rozměry a tím jsou snížené nároky na potřebný prostor v kotelnách. Díky malé stavební výšce není pro uživatele přikládání paliva obtížné.
  • Peletový hořák s automatickou funkcí zapalování a vyhasínání ve spolupráci s pokročilou regulací poskytuje vysoký komfort ve vytápění.
  • Je vhodný pro vytápění objektů, kde je poptávka po tepelném výkonu 12 - 18 kW.
  • Kotel splňuje 5. emisní třídu a EKODESING a je zařazen do kotlíkových dotací.

Srdečně vás zveme k návštěvě našeho stánku 213, kde představíme více produktů z řad ekologického vytápění pomocí kotlů na pevná paliva a biopaliva (pelety, štěpka, dřevo ale i uhlí). Věříme, že vás naše nabídka zaujme a najdete v ní to nejlepší řešení pro vytápění vašeho objektu, ať už se jedná o malý rodinný dům nebo velký průmyslový objekt.

Těšíme se na vás! NOVITERA, a.s.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.