logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nehořlavé a izolační desky Thermax pro krbové obestavby

Německý výrobce Techno-Physik Group je jedním z prvních výrobců desek na bázi vermikulitu na světe. Desky jsou prodávány pod názvy Thermax Eco, Thermax Eco Pro a Thermax Eco Plus.

THERMAX Eco pro obestavbu krbových vložek
THERMAX Eco pro obestavbu krbových vložek

Každá z těchto desek je doporučena pro určitý typ obestavby a to buď izolační, sálavé nebo pro velkoplošné obestavby plynových krbových vložek.

Desky jsou kvalitní, velmi tvrdé s pevnými hranami, které se nedrolí. Mají ošetřen povrch proti absorpci vody, a tak je možno je použít i do vlhkých prostor. Nejsou ale určeny do venkovních prostor bez přístřeší pro otevřené venkovní obestavby.

Společnost Techno-Physik Group má velmi dobré technické zázemí s nabídkou výpočtů izolačních schopností a návrhu nejoptimálnějších řešení. Více informací naleznete na stránkách Techno-Physik Group.


Techno Physik Engineering GmbH
logo Techno Physik Engineering GmbH

Výroba nehořlavých desek Thermax a Fipro pro požární ochranu budov, ochrana ocelových prvků, vzduchotechnické potrubí, odvod kouře a tepla, podhledy, obklady únikových cest, výroba nábytku z nehořlavých desek, povrchové úpravy desek Thermax a Fipro. Výroba ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.