logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sleva 20 % na luxusní a ručně vyrobené postele Le Chomat dle originálního návrhu značky

Do 31. prosince 2017 nabízí značka Le Chomat postele, které jsou vystaveny v luxusním showroomu v Praze, se slevou 20 %. Jedná se o skutečné klenoty mezi boxspringovými (kontinentálními) postelemi …

Sleva 20 % na luxusní a ručně vyrobené postele Le Chomat dle originálního návrhu značky

Boxspringové postele Le Chomat

Le Chomat je značka s dlouhou rodinnou tradicí, která navrhuje originální postele a ručně je vyrábí z těch nejkvalitnějších přírodních materiálů. Jedná se o boxspringové kontinentální postele, které každého zaujmou na první pohled svým luxusním vzhledem. U postele však nejde jen o vzhled, důležité je i pohodlí. Postele Le Chomat jsou výjimečně pohodlné především proto, že mají spodní (boxspringovou) matraci, nosnou matraci a vrchní matraci (topper). Váha člověka se tak dokonale rozloží do všech vrstev postele a její povrch je pak dokonale jednotný a pohodlný.

Vlastní návrhy, ruční práce a přírodní materiály

Všechny luxusní postele Le Chomat jsou vyrobeny ručně dle vlastních originálních návrhů značky. Konstrukci postele, matrace i čalounickou práci dělají zruční řemeslníci s láskou k řemeslu a z těch nejkvalitnějších a ryze přírodních materiálů, od rámu postele z vysokohorského smrku až po topper z koňských žíní.

Využijte jedinečnou příležitost

Do konce roku můžete využít příležitosti a navštívit showroom Le Chomat (Fügnerovo náměstí 6, Praha), kde si můžete vybrat přesně tu pravou postel pro vás a získat na ni jedinečnou slevu 20 %.

Celý tým Le Chomat vám přeje krásné Vánoce a šťastný nový rok 2018 plný zážitků i klidného a pohodlného spánku.


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.