logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vánoce jsou za dveřmi. Nenechte si je zkazit kalamitou!

Vánoce jsou za dveřmi. Svátky klidu však narušují kalamity, které nám počasí v poslední době přináší čím dál častěji. Nyní se Jeseníky a Beskydy prohnal ničivý orkán Xanthos, dosahující rychlosti až 140 km/h. Ničil obydlí a komunikace.

Reklama

Vánoce jsou za dveřmi. Nenechte si je zkazit kalamitou!

Mnoho provozů se dostalo do problémů kvůli výpadku proudu. Přesto se našli tací, kteří si nerušeně chtěli užít Vánoce a proto se rozhodli na kalamitní stavy připravit. Objednali si Energetickou Pohotovost!

Certifikovaná služba společnosti CE.ENERGY, u které garantujeme nejkratší dobu dojezdu. Fungujeme jako záchranáři. Dodáváme energii na místa, kde je jí právě nedostatek nebo naprosto chybí. Vyrábíme elektřinu pomocí dieselových agregátů, proto nejsme závislí na distribuční síti.

Pracujeme s kvalitními elektrocentrálami o výkonu 100 kVA až 2,5 MVA. Dodáváme energii kdykoliv, kamkoliv a v jakémkoliv množství.

Poskytujeme kompletní služby, potřebné k zajištění spolehlivé elektrické energie bez výpadků. Stačí si pouze objednat Energeticku Pohotovost a pak ji využít ve chvíli, kdy ji opravdu potřebujete. Okamžitě po aktivaci služby, jsou naši energetičtí záchranáři na cestě k vám. Garantujeme dojezd na místo určení od 4 do 12 hodin.

Už nechcete být závislí a bez energie? Chcete se dozvědět více o Energetické Pohotovosti nebo si ji rovnou objednat? Kontaktujte nás. Jsme Vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Telefon:
Zákaznická linka: 800 22 77 68
Realizace: 603 804 917
Email: info@ce.energy

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.