logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stavoklima – přední výrobce vzduchotechniky nabízí pracovní příležitosti pro studenty

Společnost STAVOKLIMA s.r.o. si velmi váží svých zaměstnanců. Hlavně díky jejich umu a píli dnes patříme k předním evropským výrobcům a dodavatelům v oblasti TZB / HVAC.

Společnost Stavoklima s.r.o. se účastnila veletrhu Výstava a řemeslo 2017 v Českých Budějovicích.
Společnost Stavoklima s.r.o. se účastnila veletrhu Výstava a řemeslo 2017 v Českých Budějovicích.

Chceme se dále rozvíjet a růst, proto stále hledáme nové, perspektivní zaměstnance. Také proto jsme se zúčastnili veletrhu Výstava a řemeslo 2017 na Výstavišti České Budějovice. Společnost STAVOKLIMA s.r.o. se prezentovala studentům jako zaměstnavatel, který rozhodně stojí za povšimnutí nejen při výběru zaměstnání, ale již během jejich studia.

Rozvíjíme spolupráci s učilišti a středními školami, nabízíme studentům praxi v mnoha oborech naší činnosti, vykonávanou jak v našem moderním areálu, tak i v terénu přímo u zákazníka. Nabízíme možnost výdělku při praxi a v budoucnu i možnost zajímavého a stabilního zaměstnání.


Stavoklima s. r. o.
logo Stavoklima s. r. o.

Výrobce a prodejce vzduchotechnických zařízení: vzduchových komfortních, designových a průmyslových clon, protihlukových žaluzií a systémů, příslušenství vzduchotechniky, vytápěcích jednotek, regulačních klapek atd.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.