logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Průmyslový areál společnosti Stavoklima byl oceněn v soutěži

V tradiční soutěži PRESTA, neboli Prestižní stavba jižních Čech, získal areál naší společnosti Stavoklima čestné uznání v kategorii občanských a průmyslových novostaveb.



Čestné uznání PRESTA v kategorii OBČANSKÉ A PRŮMYSLOVÉ STAVBY – novostavby bylo uděleno průmyslovému areálu Stavoklima s.r.o. za komplexní a kvalitní realizaci. Výrobní areál je poskládán z logicky propojeného komplexu průmyslových objektů, které jsou soustředěny v jednom místě a propojují jednotlivé výrobní divize. Dispoziční řešení umožňuje v jednom objektu integrovat rozdílné funkce výrobního areálu, administrativní zázemí, vlastní výrobu a kvalitní zázemí se službami pro zaměstnance.

Vyhlašovatelé a organizátoři přehlídky „PRESTA JIŽNÍ ČECHY 2014–2016“ při této soutěži prezentují provedené a dokončené stavby v jižních Čechách v uvedených letech a tím se vždy snažili a snaží podpořit rozvoj stavebnictví v jihočeském regionu. Vyhlašovatelem je Český svaz stavebních inženýrů pod patronací hejtmana Jihočeského kraje a za spolupráce několika dalších organizací, včetně Jihočeského kraje.

  • Projektant: Doping, spol. s r.o., České Budějovice
  • Zhotovitel: Metrostav a.s., Praha
  • Stavebník: Stavoklima s.r.o., České Budějovice

Stavoklima s. r. o.
logo Stavoklima s. r. o.

Výrobce a prodejce vzduchotechnických zařízení: vzduchových komfortních, designových a průmyslových clon, protihlukových žaluzií a systémů, příslušenství vzduchotechniky, vytápěcích jednotek, regulačních klapek atd.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.