logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Systém pro chytré ovládání elektrických zařízení Legrand Eliot

Budoucnost je tady. Kontrolu nad domovem, kanceláří i průmyslovou budovou zajistíte díky inteligentním zařízením Legrand Eliot.

Systém pro chytré ovládání elektrických zařízení Legrand Eliot

Staňte se pánem vlastní domácnosti. Osvětlení, žaluzie nebo teplota je nyní pod vaší taktovkou na dosah dotyku prstu. Ovládejte vše i na dálku z vašeho chytrého zařízení a přizpůsobte si vše, ještě než dorazíte po dlouhém dni z práce domů. Zajímá vás, kdo zvoní u dveří? Zjistíte to díky stylovému videotelefonu, nebo zvonku, díky kterému nemusíte vstávat z gauče, abyste zjistili, kdo je za dveřmi, ale dokonce není třeba být ani doma. Vaší kreativitě se ovšem meze nekladou. S inteligentním systémem Eliot můžete ovládat hudbu, nebo třeba mít pod kontrolou zalévání zahrady.

V kanceláři či průmyslové hale zase oceníte možnost kontroly elektrických zařízení, či možnost propojení se zdrojem nepřetržitého napájení pro případy výpadku energie. Tehdy oceníte i obnovení původního nastavení zařízení na dálku. Kromě inteligentního ovládání je velkou předností i kontrola spotřeby energie a z toho vyplývající výrazná úspora energie.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.