logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ventilátory Limodor F/M - nejtišší ventilátory na trhu

Přicházíme na český trh s ultra tichými koupelnovými ventilátory od rakouského výrobce Limot. Vysoký uživatelský komfort, estetický design, nejlepší technické řešení, jednoduchá montáž a údržba

Ventilátory Limodor F/M - nejtišší ventilátory na trhu

Ventilátor LIMODOR F/M je ověřeným výsledkem neustálého technického vývoje firmy Limot orientovaného na budoucnost. Je odpovědí výroby na průzkum požadavků zákazníka – vysoký uživatelský komfort, estetický design, nejlepší technické řešení a absolutně jednoduchá montáž a údržba.

Svou funkci plní v rodinných a bytových domech, administrativních budovách a hotelových komplexech. Nehlučným, bezpečným a efektivním odvětráváním sprchových koutů, koupelen, WC, saun, kuchyní, komor, sklepů, společenských místností, kanceláří a podobně. Bílý plastový kryt na stěně nebo v podhledu je jediná viditelná část ventilátoru, elegantně dotváří interiér místnosti. Větrací výkon je podle typu 60 – 100 m3 / hod. O kvalitě říká i fakt, že je poskytována záruka 5 let.


Airtrend s.r.o.
logo Airtrend s.r.o.

Airtrend s.r.o., specializovaný velkoobchod zaměřený na prodej ventilátorů, rekuperačních jednotek a souvisejícího příslušenství. Na českém trhu jsme výhradním distributorem produktů Ruck Ventilatoren, Limodor, Frapol a Luftbauer.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.