logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Čidla se činí za vás

Čidla sluneční, větrná, dešťová. Čidla vám ušetří nejen starosti s ovládáním, ale také vaše finance a životní prostředí.

Reklama

Zastínění, které se samo od sebe zatáhne, když zasvítí sluníčko, a vy přitom ani nemusíte hnout prstem? Tak to již dávno není hudba budoucnosti, ale díky chytrým čidlům, která se činí za vás, zcela běžná realita!

„Inteligentní čidla reagují na venkovní povětrnostní, tepelné a světelné podmínky i na vnitřní klima v interiéru, a dovedou tak snadno rozpoznat, kdy má dojít ke stažení nebo naopak vytažení předokenních rolet či screenových clon,“ vysvětluje Ing. Radek Havelka, obchodní ředitel značky MINIROL, která se zabývá výrobou stínicí techniky, a pokračuje: „Pokud navíc čidla propojíte s inteligentním systémem ovládání, můžete s pomocí tabletu či mobilního telefonu přesně podle vašich potřeb určit podmínky, za kterých by mělo k pohybu stínících prvků dojít.“
Velkou výhodou je navíc možnost zvolit nastavení, které přispěje k co největší úspoře elektrické energie. Čidla vám tak ušetří nejen starosti s ovládáním, ale také vaše finance a životní prostředí!

Obchodní značka Minirol se specializuje na rolovací systémy pro stavební otvory v mnoha podobách, ale vždy ve špičkové kvalitě a přijatelné ceně. Výrobce poskytuje stínicí techniku v podobě předokenních screenových clon a předokenních rolet z plastu či hliníkového plechu. Okenní techniku doplňují protihmyzové sítě v mnoha variantách. Samostatným segmentem jsou garážová vrata, rolovací mříže a průmyslová vrata. Finální produkty jsou nabízeny prostřednictvím sítě kvalifikovaných partnerů po celé Evropě.

Značka Minirol je součástí produkce společnosti Building Plastics ČR, s.r.o., www.minirol.cz




Inteligentní čidla reagují na venkovní povětrnostní, tepelné a světelné podmínky i na vnitřní klima v interiéru
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.