logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Domácí zobrazovací jednotka pro přehled a kontrolu spotřeby vody Ensemble water display

KAMSTRUP A/S přináší na trh novinku “Ensemble water display” pro uživatele svých vodoměrů. Jedná se ve světě o první barevnou domácí zobrazovací jednotku pro přehled a kontrolu spotřeby vody.

První barevná domácí zobrazovací jednotka pro přehled a kontrolu spotřeby vody
První barevná domácí zobrazovací jednotka pro přehled a kontrolu spotřeby vody

Inovativní, jednoduché a graficky vydařené zobrazení efektivity zacházení s vodou vám nabízí okamžitý přehled, tolik potřebný k pochopení vlastní spotřeby vody.

Ensemble water display je vyvinutý pro obytné a komerční prostory (osazené vodoměry Kamstrup s bezdrátovým M-Busem) a ukazuje spotřebu vody téměř od 1 l až po 1 milión l/měsíc. Pomůže Vám změnit způsob zacházení s vodou, snížit její spotřebu a ušetřit tak peníze za vodu.

Tento domácí pomocník byl vyvinut anglickou společností Green Energy Options a Kamstrup A/S je jeho distributorem . Můžete ho u nás objednat pod číslem 66-97-035 jako Ensemble water display.

Věříme, že Ensemble water display nadchne svými vlastnostmi jak vás, profesionály z oboru, tak i samotné spotřebitele vody!

Máte-li zájem o bližší informace, kontaktujte naše přímé obchodní zastoupení telefonicky nebo e-mailem na: KAMSTRUP A/S - org. složka, Praha, tel.: 296 804 954, www.kamstrup.cz, info@kamstrup.cz.



Kamstrup A/S
logo Kamstrup A/S

Přímé zastoupení dánské společnosti Kamstrup A/S - výrobce měřičů energií. Dodáváme ultrazvukové měřiče tepla, chladu a vodoměry. Rovněž nabízíme komplexní systémy dálkových odečtů a zpracování naměřených dat.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.