logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Elegantní pokojový termostat Smatrix Style neustále monitoruje operativní teplotu místnosti

Uponor představuje Smatrix Style - elegantní, úzký pokojový termostat, který je kombinací moderního designu a pokrokové technologie měření s vysokou energetickou účinnost.

Elegantní pokojový termostat zaručuje maximální pohodlí a vysokou energetickou účinnost
Elegantní pokojový termostat zaručuje maximální pohodlí a vysokou energetickou účinnost

Úzký termostat inteligentního řídícího systému Smatrix

Termostat je součástí inteligentního řídícího systému sálavého vytápění a chlazení Smatrix, který neustále monitoruje operativní teplotu, čímž přispívá k optimální regulaci teploty místnosti při maximálním pohodlí a vysoké energetické účinnosti. Extrémně přesné snímače měří nejen teplotu vzduchu, ale i úroveň sálavé složky tak, aby bylo možné regulovat sálavé vytápění a chlazení s maximální přesností.

Elegantní a atraktivní design

Exkluzivní termostat Smartx Style je dostupný v černé a bílé barvě a má velký e-inkoustový displej s vysokým rozlišením. Na displeji je zobrazena požadovaná teplota spolu s momentálními provozními parametry, což je předpokladem dobré čitelnosti údajů a minimální spotřeby energie za všech okolností, dokonce i při přímém slunečním záření. Všechny parametry se dají snadno a intuitivně nastavovat dvěma tlačítky na boku. Případně lze použít také ovládací modul centrální dotykové obrazovky na ovládacím panelu Smatrix Interface nebo aplikaci Smatrix App. To se dá využít například cestou domů, a zajistit si tak příchod do příjemného prostředí.

Extrémně přesné snímače

Snímače digitálního termostatu sestávají z úzkého rámu o tloušťce menší než 10 mm. Kromě snímání operativní teploty v místnosti, je vybaven také snímačem vlhkosti, který zajišťuje ochranu před kondenzací během chlazení. Na termostat může být také připojen podlahový, dálkový nebo venkovní senzor.

Pro maximální teplotní komfort a vysokou energetickou účinnost, má řídící systém Smatrix inteligentní automatickou vyvažovací funkci. Všechny faktory, které ovlivňují sálavé vytápění a chlazení jsou permanentně monitorovány tak, aby bylo do každé místnosti dodávané optimální množství energie. To umožňuje úsporu energie až o 20 % v porovnání se systémem bez automatické vyvažovací funkce a individuální kontroly každé místnosti.


UPONOR, s.r.o.
logo UPONOR, s.r.o.

Kdo jsme? Ve společnosti Uponor přemýšlíme o vodě pro budoucí generace. Naše nabídka, včetně bezpečné dodávky pitné vody, energeticky účinného sálavého vytápění nebo chlazení a spolehlivé infrastruktury, umožňuje udržitelnější životní prostředí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.