logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ARMEX ENERGY vrací lidem to, co dlouhodobě chtějí

Přímý kontakt s lidmi na důvěryhodném místě – to dlouhodobě vyžadují zákazníci, když řeší dodávky elektřiny nebo plynu, říká v rozhovoru Jan Vávrovec ze společnosti ARMEX ENERGY.

Reklama

Jan Vávrovec, člen představenstva společnosti ARMEX ENERGY
Jan Vávrovec, člen představenstva společnosti ARMEX ENERGY

ARMEX ENERGY se řadí na přední příčky mezi dodavateli energií. Jako první před pěti lety začala systematicky budovat po celé ČR síť poboček, kde vedle poradenství a vyřízení administrativy spojenou se změnou dodavatele energií nabízí například i kvalitní LED žárovky.

Proč jste se rozhodli budovat kamenné pobočky v době, kdy je ostatní dodavatelé zavřeli nebo zavírali?

Zjistili jsme totiž, že lidem po tom, co si zažili na vlastní kůži virtuální kanceláře, telefonické automaty a podomní prodejce, chybí přímý kontakt s člověkem v pěkně vypadající pobočce. Ty nikdo z nových dodavatelů neměl a dominantní dodavatelé energií je spíše rušili. Vycítili jsme, že můžeme lidem vrátit to, co dlouhodobě chtějí.

Rozhodli jste se správně?

Ano. Po pěti letech vidíme, že to bylo správné rozhodnutí. Nyní máme téměř 30 poboček. Jsou stabilní součástí naší firmy a zákazníci to oceňují. Mají vždy možnost se na nás přímo obrátit. Správnost rozhodnutí potvrzuje i to, že někteří z dodavatelů nás začali následovat.

Co vůbec lidé od dodavatele energií očekávají?

Na prvním místě je to dobrá cena, kterou my v ARMEX ENERGY dokážeme zajistit. Druhou důležitou věcí je jednoduchá administrativa. Lidé totiž nechtějí, aby vše příliš dlouho trvalo. Chtějí vše rychle a jednoduše zajistit od dodavatele. Dalším požadavkem je jednoduchý a přímý kontakt na pobočkách i online. Pak také řeší to, zda je dodavatel stabilní a seriózní.

Jak toto splňuje ARMEX ENERGY?

Elektřinu a plyn dodáváme již přes 10 let, takže máme potřebné zkušenosti s tím, jak zákazníkům spolehlivě dodávky zajistit. Co také možná málokdo ví je, že jsme součástí skupiny ARMEX, která patří mezi 22 největších firem v Česku. To nám dává jistotu finanční stability a možnosti pro dlouhodobé fungování a rozvoj.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.